Σφραγίδα Βεργέτη στον προγραμματισμό

Η πρώτη εβδομάδα του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης συμπληρώθηκε, με τις πρώτες μέρες να είναι αναγνωριστικές και με την προσοχή στραμμένη στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σφραγίδα Βεργέτη στον προγραμματισμό

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων της εθνικής ομάδας, θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία προκειμένου ο Στάικος Βεργέτης να δουλέψει πάνω στα κομμάτια που χρειάζεται ενίσχυση και βελτίωση η ομάδα.

Ο 37χρονος προπονητής από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Αστέρα προσπάθησε να βάλει τη δική του σφραγίδα. Η πρώτη και σημαντικότερη αλλαγή είχε να κάνει με την αλλαγή της ώρας των προπονήσεων. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα προπονούνται πρωί έτσι ώστε να έχουν όλη την υπόλοιπη μέρα μπροστά τους για να ξεκουράζονται καλύτερα, αλλά και να τρώνε πιο σωστά. Με τις πρωινές προπονήσεις οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ξεκουράζονται και το μεσημέρι.

Επίσης, με τον Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία υπάρχει εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου να ξέρουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα τις ώρες και τις μέρες που θα πρέπει να είναι στο γήπεδο. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή, είναι η σταθεροποίηση του ενός ρεπό την εβδομάδα έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να ξεκουράζονται σταθερά μία φορά την εβδομάδα.

Μαζί με τις ώρες όμως των προπονήσεων, αλλάζει και η ένταση με την οποία θα δουλεύουν οι παίκτες σε αυτές. Οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν στα μέσα της εβδομάδας και για αυτό το λόγο οι παίκτες θα παίρνουν σταθερά και το ένα ρεπό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK