Αναστασίου: "Χάθηκε ο πολιτισμός..."

Ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές και στηλίτευσε τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Αναστασίου: "Χάθηκε ο πολιτισμός..."

Αναλυτικά: " Ήρθαμε στο Καραϊσκάκη με σκοπό την νίκη όπως είχαμε πει από πριν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, η συνολική εικόνα του αγώνα έδειξε πως μια ομάδα ήταν στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός. Εγκλωβίσαμε τον Ολυμπιακό, δεν έκανε ούτε μια φάση, ήμασταν μακράν η καλύτερη ομάδα, δείξαμε ότι μπορούμε, ότι έχουμε δυνατότητες να κοιτάξουμε οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Συνεχίζουμε τώρα.

Καλά είμαι ζαλίζομαι λίγο, βλέποντας την Τρίτη την όμορφη ατμόσφαιρα... Χάθηκε ο πολιτισμός σήμερα, κρίμα, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα.

Σταθερότητα ψάχνουμε, είμαστε καινούργια ομάδα, έχουμε δυνατότητες, προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε την αγωνιστική ταυτότητα μας. Στα μεγάλα ματς είμαστε εκεί, προσπαθούμε να σταθεροποιηθουμε στα μικρά ματς και δουλεύουμε πάνω σε αυτό για να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν ήταν έκπληξη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, περίμενα ίδια ενδεκάδα, μόνο τον Φουστέρ ως αλλαγή. Βέβαια είχε λογική να παίξει η ίδια ενδεκάδα. Μετά το παιχνίδι πάντα λέμε διάφορα, πριν το παιχνίδι ο προπονητής ξέρει. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή.

Πίστευα ότι μπορούμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε. Δεν υποτίμησε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, δεν γίνεται ποτέ αυτό σε ντέρμπι, δείξαμε ότι ήμαστε σήμερα καλύτερη ομάδα και το θέλαμε περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK