Η προπόνηση της Τετάρτης (photos)

Ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε στην Αθήνα με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού αλλά σε πρώτη φάση εκτιμάται πως το πρόβλημα για τον νεαρό τερματοφύλακα προέκυψε λόγω κούρασης και θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Η προπόνηση της Τετάρτης (photos)
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές ενόψει της αναμέτρησης με τον αιώνιο αντίπαλο, αν και ο Φερέιρα, ο οποίος δίνει το βάρος στην τακτική τις τελευταίες μέρες, δεν μπορεί να δοκιμάσει ακόμη τα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι διεθνείς παίκτες, οι Κατσουράνης-Καραγκούνης-Καπίνο αλλά και ο Κουίνσι Αμπεγέ, επέστρεψαν στην Αθήνα την Τετάρτη και επομένως θα τεθούν στη διάθεση του Φερέιρα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στο να χρησιμοποιήσει την επιτυχημένη 11αδα των τριων τελευταίων αγώνων με Εργοτέλη-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ωστόσο θα περιμένει την τελική γνωμάτευση του ιατρικού τιμ για τον Καπίνο, ενώ ο Λουκάς Βύντρα είναι πανέτοιμος και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Κοτσόλης-Ρούντολφ-Τοτσέ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και την Τετάρτη και δεν προλαβαίνουν το ντέρμπι, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος-Νίνης.

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Καπίνο, οι διαθέσιμοι τερματοφύλακες για τον Φερέιρα θα είναι ο Καρνέζης και ο νεαρός Ταμπάκης, αν και η εκτίμηση που γίνεται στην παρούσα φάση είναι πως ο 17χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας, θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK