Μπεργκ: "Το πιστεύαμε, το πετύχαμε"

Ο Μάρκους Μπεργκ, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού στο μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για ένα σχέδιο που υλοποιήθηκε στην εντέλεια.

Μπεργκ: "Το πιστεύαμε, το πετύχαμε"

Ο Σουηδός φορ τόνισε: " Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Όλη η ομάδα το πίστευε και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στο παιχνίδι. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να φύγουμε νικητές και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο και εντός έδρας. Ασφαλώς οι αντίπαλοι έρχονται και παίζουν πιο αμυντικά στην έδρα μας, παρά στα εκτός. Μπορούμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και στην έδρα μας. Είχαμε συζητήσει πριν το ματς με τον προπονητή ότι μπορούμε να βγούμε στην κόντρα επίθεση. Θέλαμε τέτοιες μπαλιές, το είχαμε σχεδιάσει με τους συμπαίκτες μου και ήθελα πολύ να το πετύχω αυτό το γκολ. Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος, αλλά περιμένω περισσότερα απ' τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πολύ καλά με την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό, όμως θέλω να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα.

Παίξαμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Κάναμε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο παίξαμε όπως έπρεπε. Μπορούμε να απολαύσουμε το σήμερα και να σκεφτούμε το αύριο, καθώς έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK