Στραματσόνι: "Σε 10 λεπτά ήρθε η καταστροφή". Τούντορ: "Ευχαριστώ τα παιδιά"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του που αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 ισοφάρισαν σε 2-2 έμεινε ο Ιγκόρ Τούντορ. Τι είπε για την αλλαγή του Βλαχοδήμου ο Στραματσόνι.

Στραματσόνι: "Σε 10 λεπτά ήρθε η καταστροφή". Τούντορ: "Ευχαριστώ τα παιδιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 2-2 στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Α ντρέα Στραματσόνι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξήγησε για ποιο λόγο αντικατέστησε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Για δέκα λεπτά ήρθε η καταστροφή όσων χτίζαμε σε όλο το υπόλοιπο ματς. Όσο για τον Βλαχοδήμο, δεν έπαιζε για πολύ καιρό και θεωρώ πως ήταν κουρασμένος. Είχε πολύ απαιτητικό ρόλο, μαζί και ο Καλτσάς, γι' αυτό και τους αντικατέστησα με τον Κλωναρίδη και τον Μαμούτε", δήλωσε ο Ιταλός στην κάμερα της NOVA.

Από την πλευρά του ο Ιγκόρ Τούντορ επεσήμανε: "Αυτό που ήταν το πιο σπουδαίο ήταν αυτό που είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια να κάνουν, να συνεχίσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να συνεχίσουν με νίκη την Κυριακή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2

VIDEO: Απίστευτη πάσα του Μυστακίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK