Ο... "50αρήσιος" Καλογερόπουλος στο Βέροια - ΑΕΚ

Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ποιοι έμειναν εκτός ορισμών και ποιοι επιστρέφουν.

Ο... "50αρήσιος" Καλογερόπουλος στο Βέροια - ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος που πρόσφατα έγινε πατέρας, και χθες Τετάρτη (14/9) ήταν επιπρόσθετος του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα Μπριζ - Λέστερ για το Champions League, ορίστηκε από την ΚΕΔ στο παιχνίδι Βέροιας - ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική, στο ντεμπούτο του στην φετινή Super League.

Ο Αθηναίος ρέφερι έπαιξε για τελευταία φορά την «Ένωση» στο ντέρμπι του β’ γύρου πέρσι, με τον Ολυμπιακό (1-0) όπου είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών από τους «ερυθρόλευκους» (είχε αποβάλλει τους Μποτία - Μιλιβόγιεβιτς) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ορισμών για δύο μήνες ενώ στην ΑΕΚ έκαναν λόγο για «50αρήσια» διαιτησία.

Ο Αθηναίος ρέφερι είναι ήδη πέμπτη χρονιά στον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας με 54 παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Κατά τα άλλα, εκτός ορισμών έμειναν για άλλη μία αγωνιστική, οι: Παππάς, Σπάθας, Μάνταλος, Βοσκάκης, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Δημητρόπουλος, Γιάχος, Θάνος.

Εκτός από τον Καλογερόπουλο ορίστηκαν για πρώτη φορά φέτος επίσης, ο - ανεπιθύμητος στον Παναθηναϊκό - Αρετόπουλος (στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ) και ο Δραμινός Κύζας στο Ατρόμητος - Παναιτωλικός. Εκτός ορισμών έμεινε ο Σιδηρόπουλος που χθες διαιτήτευσε στο παιχνίδι Μπριζ - Λέστερ.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ορίστηκε ο Φωτιάδης (Σερρών) που πέρσι προβιβάστηκε στην Super League όπου έχει μόλις πέντε παιχνίδια, ένα από τα οποία ήταν με τον Ολυμπιακό, η φιέστα με την Καλλονή (5-0).

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα σφυρίξει ο Σελίμος (Λακωνίας) που πέρσι επέστρεψε στην Super League. Στον δρόμο των "πράσινων" βρέθηκε στο 4-0 με την Καλλονή (2η) και στο 3-2 με την Βέροια (28η αγωνιστική) αλλά και στο 1-2 του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Ξάνθη – Πανιώνιος: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Πλατανιάς – Λεβαδειακός: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Μπέτσογλου (Κορινθίας), 4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βέροια – ΑΕΚ: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Σελίμος (Λακωνίας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κέρκυρα – ΑΕΛ: Γκράνας (Θράκης), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Χούσκογλου (Θράκης), 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Ηρακλής – Ολυμπιακός: Φωτιάδης (Σερρών), Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Βοηθοί: Βερρής (Λέσβου), Κουρέντας (Τρικάλων), 4ος: Τίκας (Καρδίτσας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK