Πούλος: "Άνισος αγώνας"

Απάντηση σε όσους εξέφρασαν με άκομψο τρόπο τον έντονο προβληματισμό τους για την ήττα της Δόξας από το Λεβαδειακό έδωσε ο Στέλιος Πούλος.

Πούλος: "Άνισος αγώνας"

Ο τεχνικός διευθυντής των "μαυραετών" υπενθύμισε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε η ομάδα για να παίξει στη Super League και χαρακτήρισε κέρδος αναμετρήσεις όπως αυτή με τον Ολυμπιακό.

" H Δόξα δίνει έναν άνισο αγώνα με τον χρόνο καθώς οι συνθήκες που δημιουργήθηκε η ομάδα, η ένταξη της στο πρωτάθλημα την 10η αγωνιστική, η αναγκαστικά ελλιπής προετοιμασία και η μετακίνηση 150 χιλ. μακριά από την φυσική της έδρα, φανερώνουν το χάντικαπ της αφετηρίας για εμάς αλλά ταυτόχρονα είναι και μια μεγάλη πρόκληση.

Πρέπει να συνδυάσουμε το ταλέντο με την φιλοδοξία του νεανικού ρόστερ της ομάδας και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αξιόμαχο και αντάξιο των προσδοκιών μας. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα του είναι ότι πιο δύσκολο για μας, αλλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να βγουν τα σημαντικότερα συμπεράσματα για την ομάδα μας. Και μόνο η εμπειρία του γηπέδου είναι για δικά μας νεαρά παιδιά κέρδος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος", δήλωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK