Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα

Επιβαρυντικά τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ΠΑΟΚ είναι όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ανδρεάς Παππάς.

Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα

Για τα επεισόδια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης αναφέρει ότι μόλις εισήλθαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, άρχισαν τις ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων στους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι ανταπέδωσαν, ενώ περίπου 30 οπαδοί του Τριφυλλιού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από άλλες θύρες, με αποτέλεσμα να πει στους παίκτες να αποχωρήσουν και να καθυστερήσει την έναρξη του αγώνα για 24 λεπτά.

Παράλληλα αναφέρει ότι κατά την διάρκεια του αγώνα ένα αντικείμενο χτύπησε τον Σκόνδρα αλλά δεν τον τραυμάτισε.

Για το επεισόδιο με τον Ινσαουράλδε τονίζει ότι όπως τον ενημέρωσε ο βοηθός διαιτητή, κατά την είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Κουτρουμπή.

Σοβαρή απειλή τιμωρίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Άσβεστα που αναρτήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Contra.gr, οι δύο αντίπαλοι είναι πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές. Τόσο ο Παναθηναϊκός του οποίου οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι υπότροπος μετά την "καμπάνα" για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο.

Τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο, βρίσκουν έδαφος στις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα που προβλέπουν:

-Ρίψεις αντικειμένων: οι ρίψεις πριν την έναρξη του αγώνα επισύρουν 20.000 έως 120.000 ευρώ πρόστιμο και ανάλογα με την βαρύτητα της πράξης επιβάλλονται και 1 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

-Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο: αν η είσοδος των φιλάθλων συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, τότε επιβάλλεται πρόστιμο 40.000 έως 240.000 ευρώ, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών! Σε περίπτωση υποτροπής ισχύει ο διπλασιασμός των ποινών.

-Εκτεταμένα επεισόδια: αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως "εκτεταμένα" από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ (δηλαδή θεωρηθεί ότι συμμετείχε σημαντικός αριθμός προσώπων και είχαμε έστω και απλές σωματικές βλάβες), τότε: για αυτά που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται 70.000 έως 200.000 ευρώ πρόστιμο, 2 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ για "εκτεταμένα" επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην κερκίδα, προβλέπεται πρόστιμο 60.000 έως 140.000 ευρώ πρόστιμο ανάλογα με τη βαρύτητα δύναται να επιβληθεί σωρευτικά και 1 έως 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Σε περίπτωση υποτροπής στα εκτεταμένα επεισόδια, προβλέπεται διπλασιασμός του προστίμου, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 5 βαθμών!

Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα
Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα
Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα
Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα
Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα
Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα
Τι αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Οι μπουνιές του Ινσαουράλδε (VIDEOS)

Όλα έτσι τα τρώει

News 24/7

24MEDIA NETWORK