Πετράκης: "Δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή"

Πλήρες χαρακτήρισε το ρόστερ του Εργοτέλη ο Γιάννης Πετράκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό, λέγοντας ότι δεν πρόκεται να χρησιμοποιηθεί το παράθυρο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Πετράκης: "Δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή"

Χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε επ' αυτού: " Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Πιστεύω ότι είμαστε υπερπλήρεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μας. Είναι σημαντικό που έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες. Σεβόμαστε την προσωπικότητά τους και παράλληλα κάνουμε ό,τι καλύτερο για το συμφέρον της ομάδας μας".

Αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος κι αν αυτή θα επηρεάσει τον Εργοτέλη εξήγησε ότι " το νόμισμα έχει δύο πλευρές. Από τη μια η διακοπή είναι για όλες τις ομάδες, από την άλλη εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο στην διακοπή προσπαθήσαμε μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις να διατηρηθούμε. Επίσης, κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μεχία και ο Πελέ, είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και αυτό είναι θετικό".

Όσο για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο επεσήμανε: " Ο Παναιτωλικός έχει καλή ποιότητα παικτών, ωστόσο και εμείς έχουμε σπουδαία ποιότητα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας πρέπει να είναι πειθαρχία, συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία. Εκεί πιστεύω ότι θα κριθεί η έκβαση του αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK