Ενίσχυση στο φινάλε με Γκέργκελι

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τη Τζένοα αλλά και με τον Ούγγρο διεθνή επιθετικό Ρούντολφ Γκέργκελι και τρέχει για να προλάβει να δηλώσει τη μεταγραφή στην ΕΠΟ μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ενίσχυση στο φινάλε με Γκέργκελι

Οι "πράσινοι" καίγονται για την απόκτηση ενός επιθετικού και μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Πορτογάλο, Ούγκο Βιέιρα της Ζιλ Βιθέντε, στράφηκαν στον Ρούντολφ Γκέργκελι. Συμφώνησαν με την ιταλική Τζένοα για το μονοετή δανεισμό του παίκτη και στη συνέχεια άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στη Βουδαπέστη για να αποσπάσει την υπογραφή του 26χρονου Ούγγρου διεθνή επιθετιικού, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και δεν μπορεί να έρθει τώρα στην Αθήνα.

Το "deal" έκλεισε και πλέον το μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ο χρόνος που πιέζει. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι τις 8 το βράδυ θα έχει κατατεθεί το συμβόλαιο του Γκέργκελι στην ΕΠΟ και θα αποτελέσει το 5ο μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Βιτόλο-Κουίνσι-Τοτσέ-Ζέκα.

Ο Γκέργκελι είναι παιδί του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, καθώς στα 14 του χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της Νανσί. Αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 2005 εώς το 2007, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Ντέμπρετσεν και το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησε η Τζένοα. 12 συμμετοχές και 1 γκολ ήταν ο απολογισμός του μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μπάρι, με την οποία πέτυχε 2 ακόμη γκολ στο Καμπιονάτο σε 13 συμμετοχές. Παράλληλα μετρά 21 συμμετοχές και 7 γκολ με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK