Αποθέωση: Οι οπαδοί στην Ελλάδα προκαλούν το μεγαλύτερο δέος στο ποδόσφαιρο

Το γνωστό κανάλι στο Youtube "Copa90" που ασχολείται με ποδοσφαιρικά ζητήματα και αφιερώματα, έκανε μία εκτενή παρουσίαση των οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα, τονίζοντας πως προκαλούν παγκόσμιο δέος! Δείτε το εντυπωσιακό VIDEO.

Αποθέωση: Οι οπαδοί στην Ελλάδα προκαλούν το μεγαλύτερο δέος στο ποδόσφαιρο

Τα κατορθώματα των οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα βρέθηκαν γι' ακόμη μία φορά στο στόχαστρο, αλλά αυτή τη φορά για θετικό λόγο. Το γνωστό κανάλι στο Youtube " Copa90" που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά και με τις ιδεολογίες των οπαδών ανά τον κόσμο, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό VIDEO, μέσω του οποίου παρουσιάζει τους συνδέσμους των μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση αρχίζει με τη Θύρα 7 και τη Θύρα 13, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά κορεό των οπαδών, ενώ γίνεται ειδική μνεία στην έχθρα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τους οποίους και χαρακτηρίζει "αιώνιους εχθρούς".

Παράλληλα, στέκεται στην Original 21, τονίζοντας το... αριστερό στοιχείο των οπαδών της, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην τρομερή ατμόσφαιρα της Τούμπας, στο μεγάλο ταξίδι των φιλάθλων του Άρη και συγκεκριμένα του Super 3 στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ από το... κάδρο δεν λείπει κι η Θύρα 10 του Ηρακλή. Μάλιστα, ο εκφωνητής τονίζει πως οι Έλληνες οπαδοί προκαλούν το μεγαλύτερο δέος παγκοσμίως.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η εξομολόγηση: Έτσι ζούσα τα επεισόδια

Πώς ο Ολυμπιακός έσωσε τη ζωή ενός Άγγλου οπαδού

News 24/7

24MEDIA NETWORK