Θεοδωρίδης: "Βαθμός με ηθική αξία"

Στην πολύ καλή αντίδραση των ποδοσφαιριστών του παρά το γκολ που δέχθηκαν στάθηκε ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θεοδωρίδης: "Βαθμός με ηθική αξία"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θαλής Θεοδωρίδης:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και λόγω της δικής μας κατάστασης από τις δύο ήττες στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας ωφέλησε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιους τρόπους να καλύψουμε το κενό από τον τραυματισμό του Μάρκοβιτς, αλλά και γενικότερα να βρούμε έναν τρόπο να περιορίσουμε την καλή κυκλοφορία που έχει στο παιχνίδι του ο Αστέρας και παράλληλα να φανούμε στο παιχνίδι.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο βαθμός της ισοπαλίας πέρα από βαθμολογική αξία έχει και ηθική αξία καθώς οι παίκτες απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όταν αγωνίζεσαι με 2 παίκτες λιγότερο να μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που κάλυψε το κενό των δύο ποδοσφαιριστών που μας έλειψαν στο τέλος".

Διαβάστε ακόμη:

Καλλονή - Αστέρας 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK