Kοντά στον Ντιέγκο Λεόν η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παλιού γνώριμου, του Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος το αναμένεται στο νησί των Φαιάκων για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Kοντά στον Ντιέγκο Λεόν η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της Κέρκυρας κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Ισπανό επιτελικό μέσο, Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο σύλλογο και συγκεκριμένα την περίοδο 2012-13, μετρώντας 26 συμμετοχές.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας θα επιστρέψει στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα, από όπου είχε αποκτηθεί. Στην Κύπρο αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, έχοντας συνολικά 43 συμμετοχές και 11 γκολ.

Ο 30χρονος άσος αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Κέρκυρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιό.

Ο Ντιέγκο Λεόν, προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αγωνιστεί τόσο στην Γερμανία και την Μπίλεφελντ, όσο και στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπάρνσλεϊ. Στην πατρίδα του η μόνη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί είναι η Λας Πάλμας το 2009, στην Σεκούντα Ντιβιζιόν.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Βάκες Μπουρκχάουζεν, ομάδα τρίτης Εθνικής της Γερμανίας, πριν πάει για πρώτη φορά στη Νέα Σαλαμίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK