Ώρα κλήρωσης με Ομάδα Α και Ομάδα Β

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Super League 2014-2015 με τις Ομάδα Α και Ομάδα Β πιθανόν να βρίσκουν ρόλο στη διαδικασία.

Ώρα κλήρωσης με Ομάδα Α και Ομάδα Β
INTIME SPORTS

Το πρώτο βήμα για τη Super League 2015-2016 θα πραγματοποιηθεί χωρίς να έχει γίνει το τελευταίο της προηγούμενης σεζόν. Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα θα προηγηθεί της επικύρωσης της περσινής βαθμολογίας, με τη διαδικασία να είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 της Τρίτης.

Η εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής αφορά 16 συλλόγους μετά από τη μείωση των ομάδων που συμμετέχουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ίσως, όμως, να αφορά ακόμη λιγότερες...

Το ένα "αγκάθι" ακούει στο όνομα " Κέρκυρα". Αν και στον αγωνιστικό χώρο ο νησιώτικος σύλλογος κέρδισε "εισιτήριο" για τη νέα σεζόν, παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζει το φάσμα της αποβολής από το πρωτάθλημα, λόγω εικονικής μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε υποβιβασμό του συλλόγου κατόπιν εξέτασης της υπόθεσης μετά από σχετική καταγγελία του Εργοτέλη. Παρότι δεν έχει παραδώσει το σκεπτικό στη Super League για τις περαιτέρω ενέργειες, είναι πιθανό η Κέρκυρα να μπει στην κλήρωση με αστερίσκο ή ως Ομάδα Α.

Αντιστοίχως, είναι υπαρκτό το σενάριο να υπάρχει και Ομάδα Β στη διαδικασία, θυμίζοντας την κλήρωση του 2011. Τότε απουσίασαν τα ονόματα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από την κλήρωση, τώρα πλην της Κέρκυρας, ίσως απουσιάσει κι αυτό της Βέροιας.

Ο Λεβαδειακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για το παιχνίδι της "βασίλισσας του βορρά" με τον Ολυμπιακό το 2013, για το οποίο ο σύλλογος αθωώθηκε σε πρώτο βαθμό και στη συνέχεια από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι Βοιωτοί δεν καταθέτουν τα "όπλα" της παραμονής, με συνέπεια να προστεθεί ακόμα ένα ουσιαστικό όσο και τυπικό πρόβλημα στην κλήρωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK