Kρίνονται πολλά στο έκτακτο ΔΣ της Λίγκας

Μπορεί η ΕΠΟ να πήρε την απόφαση να αναβάλει επ΄αόριστον όλα τα εθνικά πρωταθλήματα (μέσω της ενέργειάς της να μην ορίζει τους διαιτητές) για τη Superleague όμως οφείλουμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Kρίνονται πολλά στο έκτακτο ΔΣ της Λίγκας

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού θα συνεδριάση εκτάκτως για να βρει λύσεις αφού οι κενές ημερομηνίες από εδώ και στο εξής είναι ελάχιστες.

Εκτός αυτού, υπάρχουν ομάδες που επ' ουδενί δεν επιθυμούν και άλλη αναβολή αγωνιστικής για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και θα φροντίσουν να καταστήσουν σαφές ότι το πρωτάθλημα πάση θυσία θα πρέπει να συνεχιστεί από το επόμενο Σαββατοκύριακο (έχει ήδη αναβληθεί η 6η αγωνιστική λόγω του θανάσιμου τραυματισμού του Κώστα Κατσούλη).

Επίσης, υπάρχει πάντα στο τραπέζι και το ζήτημα των ρητρών που βάζει η Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αν και εφόσον αυτές οι ρήτρες ενεργοποιηθούν, τότε ο συνεταιρερισμός (οι ομάδες ουσιαστικά) θα κληθούν να βάλουν αρκετά βαθιά στο χέρι στην τσέπη για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους βάσει συμβολαίου με το συνδρομητικό κανάλι.

Διαβάστε ακόμη

Λουκέτο σ' όλα τα πρωταθλήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK