Λουτσέσκου: "Τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, παρά την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα. Διαβάστε τι ανέφερε για τη φάση του Νιέτο.

Λουτσέσκου: "Τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια και δεν κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα, μετά το σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο.

Παρόλα αυτά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξήρε την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ενώ έκανε ειδική μνεία στη φάση της ανατροπής, σύμφωνα με τον Ρουμάνο τεχνικό, του Νιέτο από τον Γιώργο Μπαντή.

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας πίεζε πολύ και ψηλά. Έπαιζε με πειθαρχία και στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάναμε το λάθος να μην παίξουμε στην πλάτη του Αστέρα αλλά να πιέσουμε και εμείς στο μισό γήπεδο με αποτέλεσμα να μην είμαστε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και κερδίσαμε μπαλιές χωρίς να επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να γίνει απειλητικός".

Για τη φάση του Νιέτο: "Ο τερματοφύλακας του Αστέρα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα επειδή έκανε φάουλ εκτός περιοχής. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί παίξαμε καλά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK