Λαβωμένος και κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Λαβωμένος και κόντρα στον Ολυμπιακό

Όπως αναμενόταν εκτός αποστολής του σημαντικού αγώνα με τους Πειραιώτες έμειναν οι Ολίσε και Λεάλ, οι οποίοι και την Παρασκευή στην τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός των Καρέλη και Χαντί, δύο επιθετικογενών παικτών που θα μπορούσαν με την ταχύτητά τους να δημιουργήσουν πρόβλημα στα καρέ του Ολυμπιακού, κάτι που έδειξαν στον αγώνα με την ΑΕΚ όπου αγωνίσθηκαν και οι δύο.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα ο Βασίλης Ρέντζας. Στην αποστολή μετέχει και ο Ντάτομο ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση μέσα στην εβδομάδας.

Ο Καραγεωργίου πήρε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι: Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Σίλβα Ζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρέντζας, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Χρυσοφάκης.

Αναφορικά με τα πλάνα του προπονητή του Εργοτέλη για το ματς με τον Ολυμπιακό, τέσσερεις παίκτες φαίνεται ότι διεκδικούν δύο θέσεις στην ενδεκάδα. Στο κέντρο της άμυνας ο Σασιασβίλι με τον Γιοβάνοβιτς διεκδικούν μια θέση δίπλα στον Χίμπλιγκερ, ενώ στην τριάδα της μεσαίας γραμμής παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Σαρρή και Μπέτο.

Μια πιθανή ενδεκάδα σε διάταξη 4-3-3 είναι αυτή με τον Πίρσον τερματοφύλακα, τον Γιαλούση στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βίσιο στο αριστερό, και τους Χίμπλιγκερ, Γιοβάνοβιτς ή Σασιασβίλι στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Σίλβα Ζούνιορ και Φραγκουλάκης και παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Σαρρή που δείχνει να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Μπέτο που διεκδικεί και αυτός την θέση. Για την τριάδα της επίθεσης τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα με τον Κουτσιανικούλη να παίζει αριστερά, τον Ρομάνο δεξιά και τον Μπούντιμιρ στην κορυφή.

Ο Νίκος Καραγεωργίου αρνήθηκε ξανά, να παραθέσει συνέντευξη τύπου και με με τετριμμένη δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας, μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό: "Μετά το άτυχο αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες γνωρίζοντας βέβαια τη δυσκολία του παιχνιδιού. Πρέπει να καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το παιχνίδι. Θέλουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φιλάθλων μας στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK