Παντελίδης: "Πολύ καλύτεροι μετά τη διακοπή"

Για επιθετικό πρόβλημα έκανε λόγο μετά το 0-0 με τον Πλατανιά ο Σάββας Παντελίδης, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μετά από τη διακοπή ο Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος.

Παντελίδης: "Πολύ καλύτεροι μετά τη διακοπή"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Λεβαδειακού: "Προσπαθήσαμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ο Πλατανιάς βέβαια δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ούτε κι εμείς ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Στην πρώτη διακοπή που είχαμε κατορθώσαμε να βελτιώσουμε το αμυντικό μας κομμάτι και πιστεύω οτι τα καταφέραμε στη συνέχεια πάνω σε αυτό.

Τώρα σε αυτή την διακοπή που έχουμε θα δουλέψουμε πάνω στο επιθετικό κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε κάποιους επιθετικούς μας στην καλή τους κατάσταση.

Πολλές φορές και η ανομοιογένεια που έχουμε εξ αιτίας κάποιων αλλαγών που κάνουμε στην ενδεκάδα μας δημιουργεί και αυτό προβλήματα. Πιστεύω ότι μετά την διακοπή θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.

Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο παρότι εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε τη στιγμή που οι αντίπαλοι δεν μας απείλησαν σχεδόν καθόλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK