Ανοιχτή προπόνηση, ευχές και... γούρια

Mε ανοιχτή για το κοινό προπόνηση στο Γεντί Κουλέ, μπήκε η χρονιά για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Ανοιχτή προπόνηση, ευχές και... γούρια

Εκατοντάδες φίλαθλοι των Κρητικών πήγαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο του ΟΦΗ για να κάνουν ποδαρικό στο νέο χρόνο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος ευχήθηκε τα δέοντα στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους ως δώρο από ένα γούρι με το σήμα του ΟΦΗ.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες, ο Μάνθος Πουλινάκης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: "Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2014 που μπήκε θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα. Μα πάνω από όλα θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας και παρά τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν θα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε ακόμα πιο ψηλά τον ΟΦΗ".

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο αδειούχος Μακουκούλα και ο Φραγκουλάκης που έκανε θεραπεία. Ο Περογαμβράκης που αναρρρώνει από γαστρεντερίτιδα έτρεξε μόνος του και λογικά θα είναι στη διάθεση του Σα Πίντο για τον Κυριακάτικο αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK