Αποχαιρέτησαν τον κόσμο τους οι παίκτες του ΟΦΗ

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" για την φετινή σεζόν. Παίκτες και τεχνικό τιμ της κρητικής ομάδας με δάκρυα στα μάτια είπαν το "αντίο" στον κόσμο που τους στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αποχαιρέτησαν τον κόσμο τους οι παίκτες του ΟΦΗ

Οι παίκτες του ΟΦΗ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γεντί Κουλέ" το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3) και χειροκρότησαν τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους στην πιο δύσκολη σεζόν της ιστορίας τους.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τον βοηθό προπονητή και παλαίμαχο του ΟΦΗ, Ανδρέα Σκέτζο, καθώς και τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Μακρή, να μην μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυα τους.

Από την μεριά του τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος αφού αποθεώθηκε από τους οπαδούς, στη συνέχεια δήλωσε: "Την αγάπη και την αφοσίωσή μου σε αυτή την ομάδα την έχω αποδείξει εμπράκτως. Γι' αυτό είμαι εδώ, γι' αυτό είμαι κοντά στη διοίκηση, σε όσους τουλάχιστον έχουν μείνει. Για νομικά θέματα δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είμαι νομικός"

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σχολίασε: "Τους τελευταίους δύο μήνες περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές κι αυτό φυσικά επηρέαζε τους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να παίζουν παράλληλα ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και να ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει".

Ενώ και ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος εξέφρασε την πικρία του που η ομάδα του ΟΦΗ φτάνει σε αυτό το σημείο: "Κρίμα πραγματικά για αυτή την ομάδα. Πιστεύω όμως ότι ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του, ομάδες με τέτοιο κόσμο δεν χάνονται".

Θυμίζουμε πως το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3) δεν πραγματοποιήθηκε μετά την επίσημη απόφαση της κρητικής ΠΑΕ να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη:

Το τελευταίο "αντίο" από τους παίκτες του ΟΦΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK