Δεν αλλάζει 11άδα ο Αναστόπουλος

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Αναστόπουλος έχει την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Δεν αλλάζει 11άδα ο Αναστόπουλος

Ο μόνος που λείπει από την 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής της κρητικής ομάδας είναι ο τραυματίας το τελευταίο διάστημα Βαγγέλης Μάντζιος. Ο έμπειρος επιθετικός έχει προγραμματίστει να ταξιδέψει το Σάββατο στο Ηράκλειο προκειμένου να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα επιστρέφει στην αποστολή ο μέσος Μπόντορ. O Ούγγρος πάντως δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Αναστόπουλος δεν σκοπεύει να αλλάξει κάποιον από τους 11 που νίκησαν τον Εργοτέλη.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους Βεζυρίδη, Σαχσανίδη, Γαλανόπουλο, Πίτσο, Μπούρμπο, Γεωργίου, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκη, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ζορμπά, Ουκάρ, Καμπάνταη, Παπουλή, Σίσιτς και Μπόντορ.

Κάλεσμα από τους συνδέσμους

Στο μεταξύ οι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ καλούν το κοινό της ομάδας να δώσει και πάλι μαζικό και βροντερό παρών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο καλωσορίζουν στο Γεντί Κουλέ, όπως και τους οπαδούς του - γνωστές άλλωστε οι φιλικές σχέσεις που συνδέουν τις δυο ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK