Γκατούζο: "Τελείωσε για μένα ο ΟΦΗ!"

Στην παραδοχή ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στον ΟΦΗ προχώρησε ο Τζενάρο Γκατούζο με δηλώσεις του στη μεγάλη ιταλική εφημερίδα La repubblica.

Γκατούζο: "Τελείωσε για μένα ο ΟΦΗ!"
INTIME SPORTS

Το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου αναφέρει ότι οι παίκτες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων αποφάσισαν να μην προπονηθούν για να πιέσουν για την κατοβολή των μισθών τους. Γίνεται επίσης λόγος για τη αδειοδότηση του ΟΦΗ που εξ ορισμού βάζει περιορισμούς στις μεταγραφές αλλά και για συνεχή ανακάλυψη νέων χρεών που βάζουν θηλιά στο λαιμό της ομάδας.

Ο Γκατούζο τόνισε: "Αυτό καθιστά αντικειμενικά αδύνατο να συνεχίσω" τόνισε ο Γκατούζο "το έργο μου με ηρεμία και σοβαρότητα. Ηδη δοκιμάζομαι για έξι μήνες από τεράστιες δυσκολιες ακόμα και σε υλικοτεχνικό επίπεδο. Δείξαμε αυτοθυσία αλλά..."

"Τον Οκτώβριο, ως γνωστόν, παραιτήθηκα αλλά επέστρεψα μετά από παραίνεση των οπαδών και των στελεχών της ομάδας. Δεν είχα όμως φανταστεί ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν από εκεί και πέρα. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους της Κρήτης, δεν τα αξίζουν όλα αυτά. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΟΦΗ και όχι μόνο δεν πληρώθηκα αλλά έβαλα και από την τσέπη μου. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου αυτό που συμβαίνει. Αν έμενα, θα ήμουν ασεβής προς τους ανθρώπους της Κρήτης".

"Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους εργαζόμενους στον ΟΦΗ για τη στήριξή τους αυτούς τους έξι μήνες. Δέχθηκα με ενθουσιασμό να αναλάβω και δεν ήμουν μόνο προπονητής. Αλλά έδωσα και σε παίκτες μετρητά. Κάπου εκεί συνειδητοποίησα ότι η όλη προσπάθεια ήταν μάταια. Ελπίζω πάντως σ' ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη

Eφυγε ο Γκατούζο, SOS εκπέμπει ο ΟΦΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK