Μονιάκης: "Μια οικογένεια στα αποδυτήρια"

Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του ΟΦΗ στάθηκε ο Μανόλης Μονιάκης, με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Μονιάκης: "Μια οικογένεια στα αποδυτήρια"

Ο εκ των αρχηγών της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ, τη συμβολή του ίδιου στη μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ και το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλη Μονιάκη:

Αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΚ είπε: "Ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη και τα καταφέραμε πέρα ως πέρα δίκαια. Η άδικη ήττα στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο μας είχε πεισμώσει και ξέραμε ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα της παραμένει μεγάλος αντίπαλος, αλλά και ο ΟΦΗ παραμένει μεγάλη ομάδα. Μπήκαμε δυνατά, παθιασμένα και στο τέλος δικαιωθήκαμε με την νίκη μας που με λίγη τύχη θα ερχόταν και με λιγότερο άγχος".

Μιλώντας για τον εαυτό του επεσήμανε: "Κάθε αγωνιστική περίοδος είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Φέτος έχω αποκτήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ευτυχώς δεν έχω προβλήματα τραυματισμών και προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι καλύτερος. Δουλεύω και θα συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος και καλύτερος από αγώνα σε αγώνα".

Ερωτηθείς για το μέλλον του ΟΦΗ απάντησε: "Ακόμα είναι νωρίς για το οπουδήποτε συμπέρασμα για την οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς η αλήθεια είναι ότι με τη νίκη μας επί της ΑΕΚ είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και εμείς οι παίκτες το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα. Το κεφάλι κάτω και δουλειά. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα γιατί πολύ απλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος μας παραμένει στο πλάι μας και μας δίνει δύναμη σε κάθε αγώνα, ενώ παρά τις πολλές αλλαγές προσώπων το οικογενειακό κλίμα εξακολουθεί να υπάρχει στα αποδυτήρια. Και αυτό είναι πολύ σπουδαίο".

Πρώτη εμφάνιση Σαρ κόντρα στους Νέους

Την πρώτη του, ανεπίσημη, εμφάνιση με τη φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε ο Μοχάμεντ Σαρ. Ο Σενεγαλέζος διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την ομάδα Νέων και αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα.

Η σύνθεση του ΟΦΗ στο φιλικό: Αγριμάκης (46’ Σαχσανίδης), Βάντο, Χατζηκοσμάς, Σαρ, Κουρδάκης, Ζορμπάς, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Καπουράνης (46’ Περογαμβράκης), Ροβίθης και Νύκταρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK