Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο Αναστόπουλος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος.

Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο Αναστόπουλος

Χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε που να προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη, ο 55χρονος προπονητής υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης την παραίτησή του στη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ. Ειδοποίησε πρώτα τον Ανδρέα Σκέντζο και κατόπιν μίλησε με τον Μάνθο Πουλινάκη και τον Νίκο Μαχλά. Ο τελευταίος επιχείρησε να τον μεταπείσει, αλλά η προσπάθειά του αποδείχθηκε άκαρπη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ήταν ανένδοτος.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, ο ίδιος ήταν κυρίως χολωμένος από την κριτική που δέχθηκε μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Απόλλωνα.

Τα στελέχη του ΟΦΗ ανέλαβαν μάλιστα να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για την απρόσμενη εξέλιξη. Λογικό ήταν άπαντες να αιφνιδιαστούν από την αναπάντεχη απόφαση του προπονητή τους, ο οποίος αποχωρεί από τον ΟΦΗ μετά 2,5 χρόνια και 89 παιχνίδια.

Στο δρόμο για το Περιστέρι

Το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου συνδέθηκε αυτομάτως με τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Ατρομήτου, ο οποίος έμεινε κενός μετά την προ ημερών αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα από την ομάδα του Περιστερίου διέρρεε ότι ο Αναστόπουλος βρίσκεται πλέον μεταξύ των λύσεων που εξετάζονται για την αντικατάσταση του Σερβοέλληνα προπονητή. Στην πραγματικότητα είναι ο βασικός υποψήφιος για ν' αναλάβει τα ηνία.

* Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK