Σύλλογος μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ: "Να πάτε αλλού να κάνετε τους καμπόσους"

Με ανακοίνωσή του σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ τοποθετείται σχετικά με την αγωνιστική -και όχι μόνο- εικόνα της ομάδας, που αγνοεί τη νίκη στις πρώτες 7 αγωνιστικές της Super League. Οι αιχμές απευθύνονται τόσο στη διοίκηση όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύλλογος μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ: "Να πάτε αλλού να κάνετε τους καμπόσους"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Πέρασαν 5 μήνες, σχεδιασμός, προετοιμασία, φιλικά και επίσημα ματς. Ακόμα εμείς κάνουμε πειράματα και παραμένουμε δίχως νίκη, προσφέροντας παράλληλα το χειρότερο θέαμα μακράν. Είμαστε θεατές ενός συνόλου ματαιόδοξων ανθρώπων, εγωκεντρικών ίσως, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν ζημιά στην ομάδα μέσα από καπρίτσια και πειραματισμούς και να συνθλίβουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του κόσμου...
Δεν το αξίζουμε, δεν το ανεχόμαστε! Αν δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας και δεν προχωράτε ενωμένοι διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα, δείχνετε ασέβεια στο σήμα και σε ό,τι εκπροσωπεί.
Να πάτε αλλού να κάνετε τους καμπόσους! Κανείς, μα κανείς σας, δεν ειναι πάνω από την ομάδα. Όποιος νομίζει πως είναι "πολύς" ή μας κάνει χάρη που βρίσκεται σε αυτή την οικογένεια, πλανάται πλάνην οικτράν και θα μας βρει απέναντι λίαν συντόμως. Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Κάντε κάτι να αλλάξει η κατάσταση χθες!
Ως πότε τέλος πάντων θα λέγωμεν «ως πότε;», όπως έγραψε κάποτε ο Γεώργιος Σουρής...
".

News 24/7

24MEDIA NETWORK