Υπογραφές για την αδειοδότηση

Aποδέχονται τις προτάσεις διακανονισμού της ΠΑΕ ΟΦΗ οι παίκτες των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν και ο Κρητικός σύλλογος ελπίζει στην αδειοδότησή του.

Υπογραφές για την αδειοδότηση

Την παραμονή της εξέτασης του φακέλου αδειοδότησης του ΟΦΗ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, επετεύχθη διακανονισμός με τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν από την Κρητική ΠΑΕ. Έμφαση δόθηκε κατ' αρχήν στις υποθέσεις των Ισπανών Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ και του Ξενοδόχοφ, των οποίων οι υπογραφές αναμένεται να μπουν έστω και την ύστατη ώρα στον φάκελο αδειοδότησης, αφού η τελευταία πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ φαίνεται να τους ικανοποιεί.

Ανάλογη κατάληξη φαίνεται να έχουν και οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών Κιάσσου, Αγρίτη, Μπερτίν, Μπαρτζώκα, Ρούσεφ, Νατσούρα, Σφακιανάκη, Ψωμά, Κασμερίδη, Σταυρακάκη και Κατσικογιάννη, οι οποίοι μέσω του δικηγόρου τους Κίμωνα Ευαγγελάτου ειδοποίησαν την ΠΑΕ ΟΦΗ ότι εντός της Δευτέρας θα στείλουν υπογεγραμμένα τα σχετικά έγγραφα.

Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα εξοφληθούν δια της εκχώρησης ποσού από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ με το συνδρομητικό κανάλι.

Ο διακανονισμός των οφειλών προς τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ήταν το αγκάθι στον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος -κατά τα λοιπά- περιέχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, τα έγγραφα δηλαδή που πρωτίστως απαιτούνται για την αδειοδότηση.

Η εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ ΟΦΗ από την αρμόδια επιτροπή έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης (22/05) στα γραφεία της ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK