Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Μίτσελ

Στην ισπανική αγορά επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του Μίτσελ για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, καθώς θέλει να βαδίσει στα σίγουρα. Που κοιτάει ο Ισπανός, τι περιμένει. Νέα "κατασκοπεία" των "ερυθρόλευκων" την Κυριακή (24/3). Ψηλά στη λίστα ο Πέτρος Μάνταλος από την εγχώρια αγορά.

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Μίτσελ

Βλέπει, ακούει, συλλέγει πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως, για τον Μίτσελ προτεραιότητα για την ενίσχυση του Ολυμπιακού έχει ισπανική αγορά. Ο 50χρονος προπονητής είναι προσεκτικός στις επιλογές του και σκοπεύει να βαδίσει στα σίγουρα, προτείνοντας στη διοίκηση παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά (όπως έπραξε, για παράδειγμα, στην περίπτωση του Ντέρεκ Μπόατενγκ) και ξέρει ότι θα υπηρετήσουν πιστά το πλάνο του.

Ο Ισπανός έχει στα υπ' όψιν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από συλλόγους της πατρίδας του (Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Σεβίλλη, Χετάφε, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ράγιο Βαγεκάνο, Εσπανιόλ) και το προσεχές διάστημα θα γνωρίζει, ποιοι από αυτούς που έχει στο στόχαστρο μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα με μεταγραφή και σε λογικά οικονομικά πλαίσια και ποιοι ως δανεικοί με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2014.

Υπάρχουν και δύο-τρεις ελεύθεροι παίκτες, οι υποθέσεις των οποίων μπορούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού εξετάζει ακόμα ορισμένες παραμέτρους και δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Μίτσελ θα περιμένει επίσης μήπως τυχόν προκύψουν κάποιες ευκαιρίες στις αρχές Ιουνίου, ενώ παράλληλα είναι σε διαρκή επαφή με τον Κοβάσεβιτς και τον Λορένθο και για παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ένας από τους δύο τελευταίους πάντως σκοπεύει να παρακολουθήσει την Κυριακή (24/3) τον αγώνα Ρεάλ Β'-Κόρδοβα με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στον 22χρονο αριστερό χαφ Μπόρχα Γκαρθία και τον 19χρονο κεντρικό μέσο Φέντε Βίκο.

"Βλέπει" Μάνταλο

Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, τον Ολυμπιακό δεν απασχολεί μόνο ο Γιούρι Λοντίγκιν, αλλά και δεύτερος ποδοσφαιριστής Ξάνθης και συγκεκριμένα ο Πέτρος Μάνταλος. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος (22 συμμ., 2 γκολ) έχει θερμούς υποστηρικτές στον Πειραιά.

Σχετικά, με τον Μπόατενγκ, ο Γκανέζος μέσος έχει πει σε συμπαίκτες του ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένει την απόφαση από το CAS και στη συνέχεια από τη FIFA και ευελπιστεί ότι θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ανοιχτή συζήτηση Μαρινάκη με φιλάθλους

Στο μεταξύ, μετά τις επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού. Η ανοιχτή συζήτηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 19:00 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ήδη έχουν σταλεί προσκλήσεις (θα μπαίνουν με την κάρτα τους στο γήπεδο). Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συνομιλήσει με κόσμο της ομάδας πιάνοντας τον παλμό, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες είχε συναντηθεί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των VIP.

News 24/7

24MEDIA NETWORK