"Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ"

Είναι δεδομένος ο προβληματισμός από την εικόνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή, δεδομένο, όμως, είναι και το γεγονός πως δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ, όπως τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ. Διαψεύδονται τα περί Βουκόγιεβιτς και Ντιόπ.

"Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ"

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αυτό το είδαν όλοι στο ματς με την Καλλονή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η εικόνα στον αγώνα της Δευτέρας προβλημάτισε κόσμο και διοίκηση, ωστόσο δεν σκόρπισε τον πανικό. Από τον Ολυμπιακό σπεύδουν να ρίξουν τους τόνους στην προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και ξεκαθαρίζουν πως "δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ".

Μην ξεχνάμε πως πρόσφατα και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του Σαβιόλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στηρίξει τον Ισπανό προπονητή και είχε ζητήσει χρόνο μέχρι να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός ακριβώς έτσι όπως τον θέλει ο κόσμος του. Η στήριξη, βέβαια, στον Μίτσελ δεν σημαίνει αναμονή επ' αόριστον με κίνδυνο να χαθεί έδαφος.

Ο Ολυμπιακός αποφεύγει την προπονητολογία και ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ, ωστόσο ο Ισπανός γνωρίζει πως ο χρόνος κυλά εναντίον του και καλείται να δείξει άμεσα αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο η εικόνα που πρέπει να διαφοροποιηθεί, αλλά και οι επιλογές του. Το γράψαμε και νωρίτερα, "αν δεν χωρούν τώρα, πότε;"

Στο μεταξύ, ο Τύπος της Κροατίας "στέλνει" στον Ολυμπιακό τον αμυντικό μέσο Όγκνιεν Βουκόγιεβιτς, οποίος αγωνίζεται στην Ντινάμο Κιέβου. Από τον Ολυμπιακό, όμως, τόνισαν πως δεν υπάρχει θέμα με τον παίκτη, όπως και με τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ της Λεβάντε, Πάπε Ντιόπ.

*** Στα... μέτωπα με Χολέμπας και Κοντρέρας, δεν παρουσιάστηκε κάποια εξέλιξη σε σχέση με τα ήδη γνωστά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK