Eπέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μαρκάνο

Ο Ιβάν Μαρκάνο είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο δανεισμός του Ισπανού στόπερ στους "ερυθρόλευκους" ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή από την Ρούμπιν Καζάν.

Eπέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μαρκάνο

Από την Πέμπτη έγινε ξεκάθαρο ότι ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ ήταν ο πρώην παίκτη τους.

Ο Μίτσελ έτσι και αλλιώς τον ήξερε πολύ καλά και είχε κατά καιρούς εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την αξία του παίκτη.

Οι κινήσεις έγιναν έτσι πολύ γρήγορα και η Ρούμπιν την Παρασκευή ανακοίνωσε το δανεισμό στον οποίο μπήκε, όπως αναμενόταν, και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Μαρκάνο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12, ως επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αφησε πολύ καλές εντυπώσεις παίζοντας είτε ως στόπερ είτε ως αριστερό μπακ.

Στη Ρούμπιν πήγε το καλοκαίρι το 2012 με μεταγραφή από τη Βιγιαρεάλ η οποία είχε τα δικαιώματά του. Στη ρωσική ομάδα έκανε 61 επίσημες συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ.

Ο Μαρκάνο θεωρείται ο ιδανικός αντί-Σιόβας αφού γνωρίζει άριστα το περιβάλλον του Ολυμπιακού ενώ είναι και αριστεροπόδαρος. Στην ανάγκη δε παίζει και αριστερό μπακ.

Ο παίκτης, τέλος, αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο ενώ ο μάνατζέρ του Ινιάκι Ιμπάνιεθ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και συζητά με τον Ολυμπιακό τους όρους του συμβολαίου του πελάτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK