Έχει "σκυλιάσει" ο Φορτούνης

Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ο διεθνής χαφ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι έτοιμος κόντρα στην ΑΕΚ. Κι όλα αυτά γνωρίζοντας ότι ούτως ή άλλως δεν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στις βασικές επιλογές του Χάσι.

Έχει "σκυλιάσει" ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει στο "σημάδι" απ' αρχής της σεζόν. Φυσικά και έχει κάνει λάθη ο αρχηγός. Πρώτοι εδώ στο Contra.gr προειδοποιήσαμε για ορισμένα πράγματα, σε μία περίοδο μάλιστα που στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε κάποια γκρίνια. Αντιθέτως μάλιστα είχε προηγηθεί η πρόκριση επί της Παρτιζάν.

Με τον Χάσι δεν έχει πλέον σίγουρη τη θέση του στην ενδεκάδα κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός του στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα η παρουσία του στο ντέρμπι της Κυριακής να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Για να μην γράφουμε μόνο τ' αρνητικά (λες και ο Φορτούνης φταίει για όλα στον Ολυμπιακό), οφείλουμε να τονίσουμε ορισμένα πράγματα. Ο Κώστας έχει "σκυλιάσει"! Θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θέλει να μπει στο πούλμαν με προορισμό την Καλογρέζα.

ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ

Οι πιθανότητες φυσικά και δεν είναι με το μέρος του. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμα και τον τραυματισμό να μην είχε από τον Αστέρα, λογικά θα έβλεπε το ματς από τον πάγκο. Παρόλα αυτά, έχει μιλήσει με τον προπονητή του και του έχει εξηγήσει ότι θα κάνει τα πάντα για να προλάβει.

Ο τραυματισμός του βέβαια δεν είναι παίξε - γέλασε. Μιλάμε για ένα μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό (σφίξιμο) που αν δεν το προσέξει, δεν θέλει και πολύ να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη ζημιά. Ο ίδιος όμως δεν το συζητάει καν. Άλλος στη θέση του μπορεί να έλεγε ότι "σιγά μην ρισκάρω, γιατί να χάσω την Γιουβέντους;".

O ΧΑΣΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ

Ο Φορτούνης όμως έχει ξεκαθαρίσει πως θα κάνει την προσπάθειά του για να μπει στην αποστολή και από εκεί και πέρα ό,τι αποφασίσει ο Μπέσνικ Χάσι.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την προπόνηση της Παρασκευής. Σ' αυτήν θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από τον Κώστα και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει έστω και στο δεύτερο ημίχρονο. Το σίγουρο είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Χάσι δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, ιδίως σε περίπτωση που τον ενημερώσουν οι γιατροί ότι υπάρχει κίνδυνος υποτροπής...

Οπότε αύριο τα σπουδαία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK