Mετρημένα κουκιά η αποστολή με Καλλονή

Όταν ο Μίτσελ έλεγε "έχουμε γεμάτο ρόστερ, πέρα από την προσθήκη του Πελέ, δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή" σίγουρα κάτι περισσότερο γνώριζε. Οι τραυματισμοί των δύο Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών, η τιμωρία του Πορτογάλου και η μη έγκαιρη επιστροφή του Ολαϊτάν, έβγαλε από τη δύσκολα τον Ισπανό προπονητή όσον αφορά την αποστολή για το πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2014. Όταν θα είναι όλοι διαθέσιμοι, θα γεμίσει διλήμματα…

Mετρημένα κουκιά η αποστολή με Καλλονή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Βάις.

Οι "ερυθρόλευκοι" στην τελευταία προπόνηση δούλεψαν στην τακτική, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη διαρκή πίεση προς τον αντίπαλο. Οι Μήτρογλου και Σιόβας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή θα δουλέψουν το Σάββατο στις 11 το πρωί στις στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Κατά τα άλλα, ο Γιαταμπαρέ με τη Μπαστιά ξεκίνησε τη σεζόν και με τη Μπαστιά θα την τελειώσει. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον μέσο από τον Μάλι δανεικό για έξι μήνες στην ομάδα της Κορσικής, καθώς δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει με διαφορετική ψυχολογία το καλοκαίρι στο Ρέντη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για τη θέση του κεντρικού μέσου, αλλά χρησιμοποιήθηκε (τις ελάχιστες φορές που έπαιξε) στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Γιαταμπαρέ έσμιξε με τον Μοδέστο και τον Ντιακιτέ που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Σισέ που έπαιξε για μια διετία στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, διαγράφεται το όνομα του Γιαταμπαρέ από τη λίστα της UEFA και θα μπει αυτό του Πελέ ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Αλλαγή υπήρξε και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Κ17 ανέλαβε ο Νίκος Τοπολιάτης, ο οποίος παραμένει παράλληλα συνεργάτης του Μπερντ Στορκ στην Κ20 του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK