Η επόμενη μέρα στο λιμάνι

Ποιότητα, ταχύτητα, δημιουργία, υψηλός ρυθμός και ομαδικότητα είναι ορισμένα από τα στοιχεία που θέλει ο Μίτσελ να διακρίνουν τον νέο Ολυμπιακό. Τα δύο πρώτα αναμένεται να αποτελέσουν και τον "οδηγό" για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, με τον Ισπανό προπονητή να έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στα χαφ και ακολούθως στα άκρα της επίθεσης.

Η επόμενη μέρα στο λιμάνι
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μίτσελ θα συζητήσουν τις προσεχείς ημέρες για το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι "ερυθρόλευκοι" για την ενίσχυση του ρόστερ και θα δώσουν τις κατευθυντήριες εντολές στους συνεργάτες τους Γιάννη Βρέντζο, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο.

Ο 50χρονος τεχνικός, πάντως, θα ξεκινήσει πρώτα από το ξεκαθάρισμα του δυναμικού, θα κάνει τις εισηγήσεις του για τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί απαραίτητους και την επόμενη ημέρα την ομάδας, αλλά και ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν. Επίσης, τι θα γίνει με τους δανεικούς (αναμένεται να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Τάτο, εκτός κι αν προκύψει πρόταση από το εξωτερικό), ενώ να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρης και είναι καθ΄ οδόν και ο Σαλίνο.

Ο Κάρολ αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, με τον Ιμπαγάσα όλα είναι ανοιχτά, το ίδιο και με τον Μοντέστο, ενώ ο Πίνο, αν και εκρηκτικός χαρακτήρας, διαθέτει ποιότητα.

Η επόμενη μέρα στο λιμάνι
INTIME SPORTS

Κάρολ: "Μπορώ να παίξω άλλα 5 χρόνια"

Ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στον τελικό του Κυπέλλου, υποστήριξε ότι νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό και δήλωσε πολύ χαρούμενος που πανηγύρισε δύο συνεχόμενα νταμπλ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

"Στα 35 μου προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Αισθάνομαι νεότερος στον Ολυμπιακό, νιώθω καλά" τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας και συνέχισε: “Μπορώ να παίξω ακόμα για 5 χρόνια (γέλια). Στην Αγγλία, αλλά και γενικά στην Ευρώπη έχουν αγωνιστεί τερματοφύλακες μέχρι τα 40 τους".

Ο έμπειρος γκολκίπερ αναφέρθηκε στη φάση στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν έδιωξε την μπάλα με το ένα χέρι στο δύσκολο σουτ του Ντε Μπλάσις και κοιτώντας στον ουρανό θέλησε, όπως είπε "να ευχαριστήσω τον Θεό".

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υποστήριξε, ότι "είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το τρόπαιο και κατακτήσαμε το νταμπλ" και επισήμανε τα εξής: "Είμαι ευτυχισμένος που τις δύο χρονιές μου στον Ολυμπιακό πανηγυρίσαμε δύο νταμπλ. Είναι μεγάλη επιτυχία. Όσο για το παιχνίδι με τον Αστέρα, ήταν πολύ δύσκ0ολο γιατί είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό, όμως, που ο Νταβίντ (σ.σ. Φουστέρ) σκόραρε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Στην παράταση παίξαμε με καρδιά, παρόλο που είχαμε και τον τραυματισμό του Χοσέ (σ.σ. Χολέμπας) και κατορθώσαμε να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε το Κύπελλο".

Σχετικά με τα επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο τέλος του αγώνα, ο Κάρολ είπε: "Πάντα υπάρχει ένταση και νεύρα, τα έχουν αυτά οι τελικοί. Είναι κάτι όμως που πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK