Η μεγάλη επιστροφή του στρατηγού Ιμπαγάσα

Ο σπουδαίος Αριέλ Ιμπαγάσα ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην Ελλάδα, μόνιμη εγκατάσταση στον Πειραιά και νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το πότε, το πού και το πώς στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Η μεγάλη επιστροφή του στρατηγού Ιμπαγάσα
Μαρινάκης-Ιμπαγάσα-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Έβγαλε τη δοξασμένη στολή, αλλά τα γαλόνια παρέμειναν λαμπερά στον ώμο. Ο στρατηγός ακόμη κι όταν αποστρατευτεί παραμένει στρατηγός. Η δική του περίπτωση, άλλωστε, ήταν και είναι μοναδική. Κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια παρουσίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού να χαράξει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην καρδιά των φίλων της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα όλων των εποχών. Είναι από τους λίγους, εξάλλου, που τίμησε τόσο πολύ τη θρυλική φανέλα με το νούμερο 7.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα περί ου ο λόγος δεν μένει πια εδώ. Από το καλοκαίρι και μετά όταν αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια με τις τάπες -στα 38 χρόνια του- επέστρεψε με την οικογένεια στην Ισπανία. Το σπίτι του στη Μαγιόρκα είναι εκεί και τον περιμένει. Δεν πρόκειται, όμως, να μείνει για πολύ, καθώς έχει μια δουλειά να τελειώσει! Πού; Μα στα γνώριμα λημέρια του Πειραιά. Γι' αυτό ακριβώς έφυγε. Για να γυρίσει. Πότε; Στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς στο διάστημα που βρίσκεται στην Ισπανία πήγε στη φημισμένη σχολή προπονητών της Μαδρίτης για να πάρει το "χαρτί" και να γυρίσει για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτιάξει τους επόμενους... Ιμπαγάσα.

Με άλλα λόγια, η επιστροφή του είναι κανονισμένη πριν καν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Μια συνάντηση με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αρκετή. Χρειάστηκε άλλη μία, περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο κι όλα ξεκίνησαν πριν αρχίσουν.

Ο "Κάνιο" με διακοπή μικρότερη του ενός χρόνου θα επιστρέψει στα παλιά λημέρια για να αναλάβει χρέη σκάουτ του Ολυμπιακού στην Primera Division, ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο ένταξής του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου ως προπονητής, καθώς χρόνια τώρα λέει ότι θέλει να μάθει σε μικρούς μπαλαδόρους τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Στο διάστημα που βρίσκεται στην Ισπανία, την οποία έχει ως δεύτερη πατρίδα του ο Αργεντινός άσος, συλλέγει πληροφορίες που μπορούν να φανούν χρήσιμες στον Ολυμπιακό, ενώ είναι σε ανοικτή γραμμή με Πλατεία Αλεξάνδρας και Ρέντη. Ο γυρισμός στην Ελλάδα όπου θα ρίξει άγκυρα για δεύτερη φορά είναι προγραμματισμένη για την άνοιξη, ενώ η έναρξη της συνεργασίας με τους πρωταθλητές θα ανακοινωθεί και επίσημα πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεγάλο DEAL για Φορτούνη: Θέλει 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK