"Καμία μεταγραφή μέχρι την 1η Ιουνίου"

Σε πείσμα των βελγικών δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας επιμένουν ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταγραφική εξέλιξη μέχρι την έναρξη του καλοκαιριού.

"Καμία μεταγραφή μέχρι την 1η Ιουνίου"
INTIME SPORTS

Η ιστοσελίδα του περιοδικού "Le Vif" προχώρησε το θέμα του Σέρβου επιθετικού αποκαλύπτοντας πρόταση των Πειραιωτών για 2+1 χρόνια, ωστόσο από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας υπάρχει τοποθέτηση περί του αντιθέτου.

"Δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον παίκτη ή τον μάνατζέρ του και δεν υπάρχει κανένα θέμα Γιοβάνοβιτς", τονίζουν από τον Ολυμπιακό σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και κάποιες ημέρες και έχει "φουντώσει" τις τελευταίες ώρες.

Επαναλαμβάνουν, μάλιστα, την πάγια θέση της ΠΑΕ, η οποία είχε εκφραστεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης - απάντησης στη φημολογία του Απριλίου για τους αδερφούς Τζιοβάνι και Ζόναταν ντος Σάντος, πως οποιαδήποτε μεταγραφική ενέργεια θα πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουνίου.

Ούτως ή άλλως, τούτη στιγμή θα ήταν αδύνατο να προχωρήσει οποιοδήποτε τέτοιο ζήτημα, από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (25/05).

Διαβάστε ακόμη

Γιοβάνοβιτς για 2 χρόνια θέλει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Βέλγους

News 24/7

24MEDIA NETWORK