Κίνδυνος τιμωρίας για τον υπότροπο Ολυμπιακό

Με πρόστιμο και τιμωρία έδρας κινδυνεύουν οι "ερυθρόλευκοι" για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί τους στον Κουλιμπαλί, στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Κίνδυνος τιμωρίας για τον υπότροπο Ολυμπιακό

Ο αναπτήρας που εκτοξεύθηκε και χτύπησε τον Κουλιμπαλί, στο ματς των Περιβολίων, ενδέχεται να βάλει σε μπελάδες τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είναι υπότροποι μετά το περιστατικό στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια, όπου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο και σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ποινές διπλασιάζονται! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται από 1 έως 2 αγωνιστικές διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, όπερ σημαίνει πως αν διπλασιαστούν μιλάμε από 2 έως 4 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει το περιστατικό να έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα ή την έκθεση του παρατηρητή της Super League. Μοναδική περίπτωση να μην τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας του ο Ολυμπιακός, είναι το άρθρο 15, 3β. στοιχείο "α" για ρίψη αντικειμένων "τα οποία κατά την κοινή πείρα δεν είναι πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου που νόμιμα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο".

Τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι με την Ξάνθη στις 23 Ιανουαρίου και με τον ΠΑΟΚ στις 6 Φεβρουαρίου. Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δώσει ο Ολυμπιακός το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά σε άδειο Καραϊσκάκη. Υπάρχει, βέβαια, και ο αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο, στις 27 ή 28 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK