Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για Μιραλάς

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ώρες σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Από την ΠΑΕ δεν λένε το παραμικρό αν και είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο πώλησης του Βέλγου, έχοντας ξεχωρίσει τους πιθανούς αντικαταστάτες. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας εξ αυτών.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για Μιραλάς

Θερινό... θρίλερ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο τα αγγλικά Μέσα παρουσιάζουν παίκτη της Εβερτον, ενώ κάποια τον θέλουν στο στόχαστρο της Αρσεναλ για αντικαταστάτη του φαν Πέρσι.

Η σιωπή από πλευράς Ολυμπιακού μεγαλώνει την αγωνία, αφού ουδείς από την ΠΑΕ λέει το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες, αφού αναμένεται να μάθουμε αν ο... καπνός θα συνοδευτεί και από φωτιά και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται έτοιμος σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού ήδη έχει ξεχωρίσει τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Ενας εξ αυτών είναι ο γνωστός από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, Βιεϊρίναι, ο οποίος αγωνίζεται στη Βόλφσμπουργκ. Η γερμανική ομάδα δεν λέει "όχι" σε μια πιθανή πώλησή του αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Μία δεύτερη περίπτωση που έχει απασχολήσει και παλιά τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Ουσάμα Ασαϊντί. Ο Μαροκινός με ολλανδικό διαβατήριο εξτρέμ της Χέρενφεν έχει τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς, είναι σε μικρή ηλικία (15 Αυγούστου 1984) και η θητεία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι αρκούντως ικανοποιητική.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η σιωπή του Ολυμπιακού στο θέμα Μιραλάς οφείλεται στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να κλείσουν τον αντικαταστάτη του Βέλγου ώστε όταν ανακοινωθεί η πώλησή του να ανακοινωθεί παράλληλα και η απόκτηση του παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του. Αν αυτός, μάλιστα, είναι του ίδιου ή και καλύτερου επιπέδου, τότε η αποχώρηση του Μιραλάς θα έρθει πιο... μαλακά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK