"Λείπουν" τα μισά γκολ

Ο Ολυμπιακός αναζητά στο "Κλ. Βικελίδης" απέναντι στον Άρη, τη διεύρυνση του απόλυτου των νικών, ωστόσο το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς τα μισά από τα γκολ που έχουν πετύχει φέτος οι ερυθρόλευκοι, "βρίσκονται" εκτός ενδεκάδας.

"Λείπουν" τα μισά γκολ
tzibour.jpg INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, οι απουσίες των Τζεμπούρ και Φουστέρ στερούν από τους Πειραιώτες εννέα γκολ, από τα 18 που έχουν σημειώσει φέτος. Από αυτά, οκτώ έχει πετύχει ο Αλγερινός επιθετικός και ένα ο Ισπανός μέσος. Ο Μήτρογλου από την άλλη που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, έχει σημειώσει μόλις ένα. Αν εξαιρεθεί ένα αυτογκολ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του Ζαρντίμ έχουν σημειώσει οι Χολέβας (3), Μανωλάς (1), Μανιάτης (1), Μοδέστο (1) και Σιόβας (1).

Το απόλυτο του... 8

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να πετύχουν το «8 στα 8» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς αυτό θα αποτελέσει ρεκόρ για τον Ολυμπιακό στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Το επόμενο «στοίχημα» θα είναι η ισοφάριση του ρεκόρ της περιόδου 1966-67, με το «11 στα 11».

Πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάει στο «Κλ. Βικελίδης» αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League και είχαν κερδίσει τον Άρη με 3-2 (στις 5 Νοεμβρίου), με τέρματα των Τζεμπούρ, Μοντέστο και Μακούν.

Έντονο το ελληνικό στοιχείο...

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που άφησε στην Αθήνα τον Φετφατζίδη, τον Ζαραδούκα, τον Παπάζογλου και φυσικά τον Ντιόγκο, ο οποίος είναι σε καραντίνα, φρόντισε να μην ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Μόνο κάποιες υποθέσεις μπορούν να γίνουν, κι από τα ελάχιστα που φάνηκαν μέσω των ασκήσεων τακτικής το τελευταίο διήμερο.

Όλα δείχνουν πάντως ότι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, καθώς εκτός από τον Μήτρογλου και τον Σιόβα, που θα είναι λογικά στο αρχικό σχήμα, θέση διεκδικούν ακόμη οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης.

Η 11αδα του Ζαρντίμ...

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, στα χαφ οι Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο και στην επίθεση οι Αμπντούν, Γκρέκο και Μήτρογλου. Διαθέσιμοι είναι και οι Μοδέστο, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Τάτος, Πάντελιτς, Φέισα, Ντιακιτέ και Μέγερι.

Διαβάστε ακόμη:

Βράβευση για Κάρολ 0

Εκτός ο Τζεμπούρ, με Μήτρογλου στην κορυφή

Λυκογιάννης: "Έζησα το όνειρό μου στο Μονπελιέ"

Μιραλάς: "Τρέχαμε για να σωθούμε με τον Παναθηναϊκό"

Σε ρήξη με Ντιόγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK