Η συζήτηση για τον Ολυμπιακό με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος συνομίλησε για δυόμιση ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τα τελευταία μεταγραφικά νέα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακό και έδωσε απαντήσεις σε ό,τι αφορά την περίπτωση της απόκτησης του Ερίκ Αμπιντάλ από τη Μονακό.

Η συζήτηση για τον Ολυμπιακό με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο

Η συζήτηση:

14:56
Καλησπέρα σε όλους! Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα μετά και την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται και ανάλογη συνέχεια...
14:58
nikos7 : kalispera stauro.s euxqaristoume k esena k to contra p mas dinei ti dinatotita auti na milisoume g tn omada mas..me liga logia an mporeis n mas peis pious pisteueis i exeis akousei einai klismenoi apo tn olympiako ...gt ksereis poso mas kaei auto to thema kai dn episimopioun tpt!!!!
15:00
Καλησπέρα Νίκο κι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Κλεισμένος θεωρείται ο Αμπιντάλ, ενώ πολύ κοντά στο... κλείσιμο είναι ο Άλαν Πουλίδο και ο Παϊτίμ Κασάμι. Ξέρεις καλά, βέβαια, ότι σε μία μεταγραφή τα πάντα μπορούν να συμβούν μέχρι να μπουν οι υπογραφές. Οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να σιγουρευτούμε για το τι θα ακολουθήσει...
15:00
Yiannis77 : Σταύρο , καλό μεσημέρι....θεωρείς οτι κινήσεις....''Αμπιντάλ'' θα ακολουθήσουν και στη γραμμή κρούσης της ομάδας ή να αναμένουμε μια κίνηση ''στύλ Πουλίδο''....δηλαδή όχι και τόσο προβεβλημμένου στο ευρύ κοινό παίκτη???Σε ευχαριστώ πολύ!!!
15:02
Καλό μεσημέρι Γιάννη. Νομίζω ότι στη γραμμή κρούσης θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας, νεότερο από τον Αμπιντάλ και πιο έμπειρο από τον Πουλίδο. Μέχρι τώρα οι αναζητήσεις του συλλόγου σε ό,τι αφορά τη γραμμή κρούσης κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση... Κι εγώ ευχαριστώ για την επικοινωνία. 
15:03
stauros : stauro poioi paiktes einai polu konta sto 8rulo;k ti gnwmh exeis gia abidal
15:05
Καλησπέρα και σε σένα. Στο πρώτο σκέλος απάντησα λίγο πριν, ενώ είναι βέβαιο ότι περιμένουμε ακόμη έναν σέντερ φορ και δύο εξτρέμ. Σχετικά με τον Αμπιντάλ, από τη στιγμή που είναι υγιής και "γεμάτος" συμμετοχές από πέρυσι νομίζω ότι αποτελεί μια "σίγουρη λύση" για την άμυνα του Ολυμπιακού. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή "κόσμημα" και από πλευράς αξίας, αλλά και από χαρακτήρα. 
15:05
figo7GR : καλησπερα καταρχας.πριν απο αρκετες ημερες ο προεδρος ειπε οτι ο Πουλιδο ειναι κλεισμενος,αλλα παρολο που το παγκοσμιο τελειωσε για το Μεξικο ακομα δεν τον ειδαμε.επισης ο κασαμι εδω και 1,5 μηνα κλεινει αλλα βλεπω να πηγαινει για ναυαγιο η ολη ιστορια.τι ξερετε για αυτες τις δυο περιπτωσεις εσεις?επισης πρεπει να παρουμε και εναν επιθετικο μεγαλης κλασης..εχετε ακουσει καποιο ονομα?
15:08
Για τον Πουλίδο είναι γνωστό ότι η ομάδα του έχει παρουσιάσει ένα συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο δεσμεύεται ακόμη μαζί της. Το συμβόλαιο αυτό, ωστόσο, δεν έχει ισχύ, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, καθώς έχει κατατεθεί στη Λίγκα του Μεξικού κι όχι στην αντίστοιχη ΕΠΟ, προκειμένου να επικυρωθεί από τη ΦΙΦΑ. Άρα αργά ή γρήγορα αναμένουμε να έρθει στον Πειραιά. Για τον Κασάμι είναι λογικό η Φούλαμ να ζητάει κάτι παραπάνω, καθώς πριν μερικούς μήνες πλήρωσε το βάρος του Μήτρογλου σε χρυσάφι. Νομίζω ότι και σε αυτή την περίπτωση οι πιθανότητες του Ολυμπιακού είναι αυξημένες. Για τον σέντερ φορ θα δοθούν τα περισσότερα χρήματα. Με ένα ποσό γύρω στα 6 εκατομμύρια που προσφέρει η ΠΑΕ νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει μια πολύ καλή επιλογή χαμηλού ρίσκου και μεγάλης απόδοσης. 
15:09
Στέλιος : Καλησπέρα.θα κινηθούμε για παίχτη στυλ τσορι Ιμπαγάσα ή μασαντο;
15:10
Καλησπέρα Στέλιο. Για τον άξονα ο Ολυμπιακός κυνηγάει τον Κασάμι, ο Τσόρι παραμένει στην ομάδα, ενώ πίσω από τον σέντερ φορ παίζουν και ο Φουστέρ και ο Σαβιόλα. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με ασφάλεια αν θα έρθει κι άλλο 10άρι. Θεωρώ, πάντως, ότι η ομάδα θα ήθελε κι έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του "στρατηγού" Ιμπαγάσα. 
15:11
papi : θα παρει ποτε δεκαρι η ομαδα; φευγει ο Ιμπαγασα καθε καλοκαιρη και στο τελος μενει. Τι θα γινει τελικα φετος;
15:11
Φίλε νομίζω ότι σε κάλυψα με την προηγούμενη απάντησή μου.
15:11
vasilis : gia sou re stavro!!! na se rotiso me giniak kai ntourmaz ti ginetai???alla kai gia ton kostarikano pou tha dokimazotan pou eixe akoustei prin ksekinisei to mundial ti tha ginei me afton ton paixti??
15:13
Γεια σου Βασίλη. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να πεισθεί ο Ζινιάκ να έρθει στην Ελλάδα δεν είναι πολλές παρά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ίσως παίξει ρόλο, βέβαια, στην τελική του απόφαση η άφιξη του Αμπιντάλ. Μέχρι τώρα, πάντως, δείχνει ότι η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις πρώτες του επιλογές. Με τον Ντουρμάζ το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Αν ο Ολυμπιακός κρίνει πως τα λεφτά ανταποκρίνονται στην αξία του, θα τον αποκτήσει. Αν όχι, θα κινηθεί για κάποιον άλλο. Δεν δίνω σοβαρές πιθανότητες παραμονής του Κάμπελ, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται σε μια μεταγραφική περίοδο. 
15:14
Giovanni 10 : Τι γίνεται με τον ολαιταν πόσο πιθανό είναι να τον ξανά δούτε ξα αγωνίζεται ?
15:15
Με τον Ολαϊτάν δεν μπορεί να υπάρξει καμία βιασύνη. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η πορεία της επανένταξής του προχωρά χωρίς προβλήματα και πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μίτσελ. Εύχομαι να επιστρέψει σιδερένιος! Έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.
15:16
Alexandros : pws blepeis tin kinhsh me abidal?swsth??
15:17
Καλησπέρα Αλέξανδρε. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι μια καλή κίνηση από πολλές απόψεις. Απλά αναρωτιέμαι πως θα "ταιριάξει" με τον Σιόβα, καθώς και οι δύο είναι αριστεροπόδαροι. Βέβαια, ο Αμπιντάλ θα παίξει σίγουρα και ως αριστερό μπακ, οπότε όλοι οι καλοί χωράνε.
15:17
ΓΙΑΝΝΗΣ7 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ????
15:19
Καλησπέρα. Έχουν γίνει επαφές με Μολό και Ντουρμάζ, ενώ ακόμη το θέμα Κάμπελ δεν έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά. Νομίζω πως πρώτα θα έχουμε οριστική εξέλιξη με τον Κοσταρικανό και μετά θα μάθουμε το όνομα του αντικαταστάτη του, αν τελικά αποχωρήσει.
15:19
kotoso : Ποτε έρχεται ο Αμπιντάλ να καεί το σύμπαν;
15:19
Σήμερα ή αύριο.
15:19
kostas : Καλησπερα Σταυρο. Παιζει θεμα Αλμειδα για την κορυφη ?? Ακουγεται πολυ στο νησι (Αγγλια)
15:21
Είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί, αλλά δε νομίζω πως έχει πολλές πιθανότητες να είναι αυτός ο εκλεκτός. Η κατεύθυνση είναι για έναν πιο... ελαφρύ και πιο κινητικό επιθετικό και νομίζω ότι αυτό είναι και το σωστό. 
15:21
Νίκος : Καλησπέρα. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφή της προκοπής.. Γιατί δεν κοιτάει λίγο τα αστέρια του Μουντιάλ; Origi, Slimani, Valbuena, Griezmann (δύσκολο), Witsel, Leckie, Valdivia, Moses, Emenike; Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάρουμε Αμπιντάλ. Εσύ τι λες πάντως; Είναι 35. Θα προσφέρει αυτά που πρέπει στον Ολυμπιακό;
15:23
Καλησπέρα. Οι παίκτες που ανέφερες στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι απλησίαστοι οικονομικά. Με τον Βαλντίβια είχε γίνει παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν μπερδεμένο και το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας, ενώ έχει και ιστορικό με αρκετούς τραυματισμούς. Πάντως, ο Χιλιανός είναι 10άρι ολκής και προσωπικά θα τον ήθελα στην Ελλάδα. 
15:23
Hlias7 : Κανά χάφ της προκοπής έχουν σκοπό να πάρουν που σε επίπεδο τς.λ όταν μας πιέζουν να μην πουλάει την μπάλα;
15:25
Από τα χαφ της περσινής ομάδας έχει αποχωρήσει ο Μασάντο κι ο Ιμπαγάσα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τον Κασάμι και βλέπουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μίτσελ έχει ζητήσει να δουλέψει φέτος με 23 ποδοσφαιριστές συν τρεις πιτσιρικάδες από την ομάδα Νέων. 
15:25
Valencianos : Ποιος αμπινταλ ρε παιδια! Ο τυπος ειναι παλαιμαχος! Τον εβλεπα με την Μονακο ητανε 2 κλικ ποιο αργος απο τους αλλους
15:26
Φίλε όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Αμπιντάλ έπαιξε πέρυσι σε 31 επίσημα παιχνίδια της Μονακό, ενώ ο Ρανιέρι τον είχε και πρώτο αρχηγό της ομάδας. Αυτά κάτι λένε σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει. 
15:27
gynal7 : Σταυρο οποιος θεωρεί κακό τον Αμπιταλ στο πρωτάθλημα που ο Λίνο στα 38 φαντάζει Ρ. Κάρλος είναι εμπαθής και άμπαλος , Ο Ζινιάκ πόσο κοντά είναι και αν γνωρίζεις κάτι για Μπεντνερ
15:28
Για τον Ζινιάκ απάντησα και λίγο πριν πως δεν έχει την Ελλάδα ως βασική του επιλογή. Όσο για τον Μπέντνερ είναι καλή επιλογή, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. 
15:29
NICK : ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΝΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΓΚΑ
15:29
Κι εγώ δεν θεωρώ αρκετό τον Εντινγκά, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχουν και ο Σάμαρης και ο Μανιάτης για την ίδια θέση, ενώ κόφτης μπορεί να παίξει μέχρι και ο Σιόβας. 
15:30
messinios7 : stavro gia ton poulido th gnwmh exeis?kai o kasami se poia akrivws thesh agwnizetai
15:31
Ο Πουλίδο είναι γρήγορος επιθετικός στο στιλ του Μιραλάς και μέσα στη φάση. Δεν ξέρω, ωστόσο, πόσο άμεση θα είναι η προσαρμογή του προερχόμενος από ένα πρωτάθλημα όπως του Μεξικού. Ο Κασάμι παίζει στον άξονα και είναι box to box μέσος, δηλαδή πατάει από τη μία περιοχή ως την άλλη. 
15:32
giannis7 : καλησπερα τι αλλους παιχτες πρεπει να αγορασει ο ολυμπιακος για να κλεισει το ροστερ?
15:32
Σίγουρα έναν σέντερ φορ, πλην του Πουλίδο και δύο εξτρέμ. Αν υπάρξει πώληση κάποιου παίκτη, ωστόσο, σίγουρα θα γίνει κίνηση και για τον αντικαταστάτη. 
15:33
Manos : Καλησπερα Σταυρο. Θα ηθελα το σχολιο σου περι ελληνοποιησης της ομαδας και δουλειας με νεους παικτες με μεταπωλητικη αξια. 1. Η περιπτωση του Αμπινταλ μου κανει πισωγυρισμα σε σχεση με ο,τι χτιζαμε 2 χρονια τωρα. 2. Η ομαδα δουλεψε πολυ σωστα οντως και δημιουργησε 7-8 παικτες ελληνες και ξενους με καλη αξια. Αλλα δεν ειναι μεγαλο ζητημα το να αδυνατεις να τους κρατησεις εστω για 2-3 χρονια μεχρι να βγαλεις τη νεα φουρνια;;;
15:35
Νομίζω ότι η απόκτηση του Αμπιντάλ δεν θα φρενάρει την ελληνοποίηση. Υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 νεαροί Έλληνες παίκτες που προωθούνται, όπως οι Κολοβός, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, ενώ ο Μίτσελ θέλει να δουλέψει φέτος και με τέσσερις πιτσιρικάδες τους οποίους θα  πάρει και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αναφέρομαι σε Βέργο, Βούρο, Σάλιακα και Βατουσιάδη.
15:36
Ανδρεας : Καλησπέρα ο φινμπογκασον υπέγραψε τελικα στην σοσιεδαδ ;; Ειναι επιβαιβαιωμενο;;
15:36
Ναι, υπέγραψε με αντάλλαγμα 7,5 εκατομμύρια.
15:36
mike73 : καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αυτο που ρωτανε σχεδον ολοι.εχει σχεδη η μεταγραφη αμπινταλ με χολεβας-μανωλα?ευχαριστω
15:37
Ναι, νομίζω πως έχει άμεση σχέση με πιθανή παραχώρηση ενός από τους δύο ή και των δύο, αν υπάρξουν προτάσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. 
15:37
gavrilo : Γειά χαρά σε όλους. Σταύρο, να περιμένουμε εναν καλύτερο Ολυμπιακό φέτος σε σχέση με το ροστερ του ή απλά θα πάμε για τις εντυπώσεις???
15:38
Καλησπέρα. Αυτό θα μπορέσω να στο απαντήσω όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Ακόμη είναι πολύ νωρίς.
15:38
Νικος : Σταύρο εγώ πιστεύω πολύ τον Κολοβό. τον είδα πολλές φορές πέρυσι με τον Πανιώνιο και το παιδί πραγματικά ξέρει πολύ μπάλα και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Η άποψη σου;
15:38
Συμφωνώ μαζί σου 100%.
15:39
giannis : υποτειθετε οτι ο Μιτσελ θα ειχε σχεδον ολουσ τουσ παιχτεσ απο την αρχη της προετοιμασιασ κατα τα λεγομενα του μιτσελ!τι πηγε στραβα και ακομα δεν εχουμε παρει βασικα γραναζια?ενω βλεπω και να φευγουν κιολας ορισμενοι τι λες?
15:40
Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της από αρχές Ιουλίου. Έχουμε μπροστά μας σχεδόν δύο μήνες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είναι πιθανό να υπάρξουν και πωλήσεις ποδοσφαιριστών και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε Μανωλά και Χολέμπας. 
15:40
παναγιωτης : σταυρο θα ηθελα να μου πεις σε ποια θεση πιστευεις θα αγωνιστει ο αμπινταλ....αριστερο μπακ η αριστρο σεντερ μπακ
15:40
Αν φύγει ο Χολέμπας θα τον δούμε στα περισσότερα παιχνίδια ως αριστερό μπακ.
15:40
kevin7 : Σταυρο καλησπερα! Ο Αμπινταλ λογιζεται ως αντι-Μαρκανο η ως αντι-Μανωλας?
15:41
Ως αντί-Μαρκάνο και ίσως ως αντί-Χολέμπας. Με τον Μανωλά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, καθώς ο Αμπιντάλ είναι αριστεροπόδαρος πέρα από το ότι διαθέτει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. 
15:42
Panos.marousi : Καλησπερα Σταύρο με τον Χολέβας τι θα γίνει θα πουληθεί?
15:42
Νομίζω ότι αυτό θα συμβεί, αν βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τα 3 εκατομμύρια που ζητάει ο Ολυμπιακός και συμφωνήσει φυσικά με τον ποδοσφαιριστή. 
15:42
Κωστας 7 : Καλησπέρα Σταύρο!..Στα χαφ ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή Φουστέρ και Κολοβό..από τους 2 που θα αποκτηθούν θα είναι μέσα και ο πουλίδο(εννοώ ένας από τους δύο) ή τον προορίζουν μόνο για φορ??..Ποια είναι τα φαβορί για τα χαφ??..ο ένας θα είναι ο Ντουρμάζ??..επίσης ο Ολυμπιακός γιατί δεν ασχολείται με έναν εκ των Ενερ Βαλένσια ή Σεφέροβιτς?..
15:44
Έχει και Μανιάτη, Σάμαρη, Τσόρι για τα χαφ. Ίσως και τον Μπουχαλάκη. Ο Ντουρμάζ αν έρθει προορίζεται για τα άκρα της επίθεσης και ο Πουλίδο για πρώτος ή δεύτερος κυνηγός.
15:44
gynal7 : Η περίπτωση Νιάγκ έχει εγκαταλειφθεί τελείως? Ο Μπόγιαν απασχολεί καθόλου?
15:45
Για τον Μπόγιαν η ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Για τον Νιάνγκ έχει γίνει προσπάθεια, αλλά χωρίς να καρποφορήσει έως τώρα. 
15:45
τακης : καλησπερα 8α η8ελα να μα8ω αν 8α παιχτει και κανενα μεγαλο ονομα γ τη 8εση του κεντρου ...η αν ειναι διατε8ειμενη η ομμαδα να κανει το μπαμ στην επι8εση με τισ επιλογεσ των ελευθερων DROGBA KAI ETO να ειναι πολυ καλεσ???
15:46
Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς κάθε μέρα που περνάει τα δεδομένα διαφοροποιούνται...
15:46
giorgos : stavro ksereis ti ginetai me Mollo?
15:47
Ο Μολό είναι περσινή ιστορία που επέστρεψε στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους εξτρέμ που θα απασχολήσουν σοβαρά τον Ολυμπιακό, αν δεν προκύψει κάτι καλύτερο...
15:47
Χρήστος 7 : καλησπερα Σταυρο...με Μαζουακου και Ντουρμαζ τι γινεται???ο 2ος παιζει ακομα ή εγκαταλειφθηκε η περιπτωση του???
15:48
Ο Μαζουάκου θα αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή για την αριστερή πτέρυγα καλύπτοντας τη θέση του... μετέωρου Μπονγκ. Για τον Ντουρμάζ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος. Υπομονή...
15:49
jim78 : Σταυρο τι πιθανότητες δίνεις για πωληση Μανωλά?αν σου ελεγα να κανεις μια εκτίμηση θα ελεγες ότι του χρονου θα είναι η όχι στην ομάδα?
15:49
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί. 
15:50
χρηστος : Τι εγινε με Drogba ολα φημες?
15:50
Με τον Ντρογκμπά έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές, αλλά είναι δύσκολο και ο παίκτης να πεισθεί να έρθει, αλλά και να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που απαιτεί για συμβόλαιο. 
15:51
giorgos95 : υπαρχει περιπτωση αν αποκτηθει ο pulido να ερθει για βασικος και για 2ος ο παπαζογλου?αν το κανει αυτο θα το εχει ξεφτυλισει το θεμα ο μαρνακης
15:52
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσει ο Ολυμπιακός έναν σέντερ φορ πρώτης γραμμής, ανεξάρτητα από τον Πουλίδο και τον Παπάζογλου. 
15:52
Ηλίας : Καλησπέρα Σταύρο.Χολεμπας και Μανώλας φεύγουν;
15:53
Μπορεί να φύγουν, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που καλυφθούν στο ακέραιο οι απαιτήσεις της ΠΑΕ. Μιλάμε για τουλάχιστον 12 εκατομμύρια για τον Μανωλά και 3 για τον Χοσέ. 
15:53
dhmhtrhs : εαν δεν αποκτηθει ο ζινιακ τι αλλες περιπτωσεις για αυτιν τιν θεση εχουμε και ποσες ειναι εφικτες?ευχαριστο
15:55
Πλην του Φινμπόγκασον που έπαιξε δυνατά, αλλά κατέληξε στην Ισπανία και του Πουλίδο, δεν έχει διαρρεύσει κάτι άλλο για την επίθεση που να είναι προχωρημένο. Ο Ζινιάν είναι ένας στόχος, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει ο παίκτης διάθεση να φύγει από τη Μαρσέιγ για να έρθει στην Ελλάδα, παρότι ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση να καλύψει τις απαιτήσεις του. 
15:55
Πανος7 : Τοσο καλος ειναι ο Πουλιδο π ενδιαφερετε ο ολυμπιακος τοσο καιρο; Πιστευω πως δν θα αποδοσει οσο θα αποδιδε ο Φινμπογκασον
15:56
Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή 23 ετών, εν ενεργεία διεθνή που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό του Μεξικού. Νομίζω ότι έχει το "πακέτο" για να αποδειχθεί μια καλή επιλογή. 
15:56
giannhs : θα υπαρξουν αποχωρησεις απο το υπαρχον ροστερ?? για παπαζογλου,μιγκελ τορες,μπονγκ κλπ μιλαω
15:58
Ναι οι τρεις που ανέφερες βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. 
16:00
bibi : καλησπέρα! Με τον Μαζουάκου τι παίζει? Είμαστε κοντά? Ποιά η γνώμη σου για τον παίκτη?
16:02
Θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο πλήρους μέλλοντος. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά θα το γνωρίζουμε σίγουρα σε λίγες μέρες. 
16:02
nikos : Μετα την απόκτηση αμυντικού είναι ολοφάνερο οτι θα αποχωρίσει ο Μανωλάς.
16:03
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην στέλνετε 4-5 φορές την ίδια ερώτηση για να διευκολυνθεί η σχετική διαδικασία. Ευχαριστώ
16:03
7777 : Δεν έχει λογική αυτό που έκανε η Monaco,να ανανεώσει δηλαδή τον Abidal και μετά να τον δώσει και να καλύπτει και μέρος του συμβολαίου του..Πιστεύεις ότι αυτά τα χρήματα είναι σαν ένα είδος προκαταβολής για κάποιων εκ των Μανωλά,Χολέμπας,Ρομπέρτο και να οδεύουν προς Πριγκηπάτο?
16:04
Νομίζω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα εντός των επόμενων ημερών ή ακόμη και ωρών...
16:05
7777 : Δεν έχει λογική αυτό που έκανε η Monaco,να ανανεώσει δηλαδή τον Abidal και μετά να τον δώσει και να καλύπτει και μέρος του συμβολαίου του..Πιστεύεις ότι αυτά τα χρήματα είναι σαν ένα είδος προκαταβολής για κάποιων εκ των Μανωλά,Χολέμπας,Ρομπέρτο και να οδεύουν προς Πριγκηπάτο?
16:06
Αίσθησή μου είναι ότι ο Αμπιντάλ ήθελε να μετακινηθεί σε μια ομάδα που θα εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και νομίζω ότι το όνομά του έπεσε στο τραπέζι στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Εντινγκά. 
16:06
gynal7 : Πιστεύεις πως η εξάρτηση από συγκεκριμένους μάνατζερ τύπου Ραιολα μακροπρόθεσμα ωφελεί την ομάδα
16:07
Όσο πιο κοντά είσαι στην πηγή για να αντλήσεις καλούς παίκτες, τόσο το καλύτερο.
16:07
stavros pap : o βαντίζ ειναι μεγάλη παικτάρα θεωρώ αρκετα προσιτή η τιμή του γίνεται κίνηση για την αποκτησή του:
16:07
Είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί και τίποτα περισσότερο στην παρούσα φάση.
16:08
Αγαπουλας : Σταυρο,με ποιο σκεπτικο αποκτηθηκε ο Αμπινταλ? Επισης ξερεις με ποιο τροπο τελικα αποκταται,καθως η Μονακο μολις χτες..τον ανανεωσε?
16:09
Αποκτήθηκε με το σκεπτικό να υπάρχει ένας παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά και μεγάλη εμπειρία στην άμυνα, όπως ήταν ο Μέλμπεργκ πριν από μερικά χρόνια. Ακούγεται έντονα ότι το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα είναι για 1+1 χρόνια ή κλειστό διετές, άρα είναι καλύτερη αυτή η προοπτική και για τον ίδιο. 
16:09
John : Καλησπέρα Σταύρο μήπως ξερεις αν ακούγεται καθόλου ο aboubakar και αν ναι ποα άποψη εχεις;
16:09
Καλησπέρα. Δεν έχω ακούσει κάτι. 
16:10
γιαννης : Σταυρο, εισαι σιγουρος οτι ο ολυμπιακος θα κανει τις μεταγραφες που πρεπει;;; Το τσαμπιονς λιγκ του χρονου θα ειναι πολυ πιο δυσκολο κ χρειαζεται αρκετες νεες κ δυνατες προσθηκες...παλι φαινεται οτι δεν υπαρχει διαθεση να δοθουν πολλα χρηματα ενω εχει εισπραξει τοσα.
16:11
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα. Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Υπάρχει πάντως πρόθεση για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. 
16:11
ΝΙΚΟΝΣ : ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE?
16:11
Νομίζω ότι με αυτά τα χαφ έφτασε η ομάδα πέρυσι στους 16 και μία ανάσα από τους 8. Δεν λέω ότι είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν, αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε και όλα. 
16:12
george : Καλησπέρα.Αν υποθέσουμε ότι ο abidal θα παίξει αριστερά, υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του holebas? Επίσης, τον Μαρκάνο τον έχει κλείσει? Αν ναι, τότε για το κέντρο της άμυνας έχεις Abidal, Μαρκανο, Παπαδόπουλο, Μανωλά, Σιόβα και με προυποθέσεις όλοι μπορεί να είναι βασικοί.
16:13
Ο Μαρκάνο δεν θα παραμείνει στην ομάδα και θα επιστρέψει στη Ρούμπιν. Επίσης, υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Χολέμπας αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση. 
16:13
Μιχαλης : Σταυρο καλησπερα για τον Αβρααμ δεν αναφερουμε τιποτα δηλαδη τον εχουμε για ξεγραμενο!!!!
16:14
Καμία σχέση. Ο Αβραάμ προορίζεται για βασική επιλογή από τη στιγμή που έχει καλύψει και το χαμένο έδαφος. Ο Αμπιντάλ ήρθε για αριστερό στοπερ ή μπακ και ο Αβραάμ είναι δεξί στόπερ. 
16:15
Αναγνωστης 17 : Καλησπερα Σταυρο, ποιοι παικτες τελικα δε θα συνεχισουν στην ομαδα..?? ο παπαζογλου του οφη τελικα αποκτηθηκε..??
16:16
O Παπάζογλου έχει αποκτηθεί και απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Σχετικά με το ποιοι θα κοπούν θα πρέπει να κάνουμε μερικές ώρες υπομονή, προκειμένου ο Μίτσελ να ενημερώσει επίσημα για το ποιοι θα πάνε στην προετοιμασία. 
16:16
Mike : Καλησπέρα Σταύρο. Με το θέμα του Valbuena τι παίζει;
16:16
Το όνομα έχει ακουστεί, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα στην παρούσα φάση. 
16:17
τακης : καλησπεραα σταυρο ο ολυμπιακος μεχρι τωρα εχει δειξει οτι προσπα8ει να παει gia κατι καλο και ρωταω εσενα για την 8εση του επιθετικου γιατι δεν κοιταει και τους ελευθερους αλλα μπομπατους drogba eto ??
16:18
Ντρογκμπά και Ετό έχουν ετήσια κασέ που ξεπερνούν τα 4-5 εκατομμύρια. Είναι σχεδόν απίθανο να τους ακουμπήσει ο Ολυμπιακός, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. 
16:18
gate7 : kalhspera stauro na se rwthsw kati pote tha ginoume megalh omada ston programatismo kai tha paroume sostous paixtes?? exoume parei 3-4 paixtakia pali kai den kserw posous akoma..enw vlepoume oti palikopikane paiktes opws o leandro siopis kai poloi alloi kai oti peripou 15 paiktes pou den emeinan pote mesa sthn omada theloume na tous apodesmepsoume.. pote tha valoume mualo auta den ta kanoun oute omades g topikou
16:19
Φίλε νομίζω ότι είσαι πολύ αυστηρός στην κρίση σου. Έχουμε καιρό μπροστά για να δούμε συμπληρωμένο το παζλ και τότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. 
16:19
nikos7 : o mhtroglou uparxei periptwsh na gurisei?
16:20
Το θεωρώ απίθανο να δεχθεί η Φούλαμ να δώσει πίσω τον Μήτρογλου, από τη στιγμή που δαπάνησε ένα τεράστιο ποσό για να τον αποκτήσει τον Γενάρη. Η μοναδική περίπτωση θα αφορούσε πιθανό ετήσιο δανεισμό, αλλά και πάλι με πολύ περιορισμένες πιθανότητες. 
16:21
Aggelos : Καλησπερα σας. Επειδη θεωρω λιγο περιεργο το οτι η Μονακο χτες επισημοποιησε συμφωνια με τον Αμπινταλ κ εσεις λετε σημερα οτι ερχεται σε μας, μηπως εχει κ καποιο ανταλλαγμα η υποθεση, τυπου Μανωλας? Τι παιζει?
16:21
Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το ρεπορτάζ, ωστόσο, από τη στιγμή που έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό τίποτα δεν αποκλείεται...
16:22
Nikos : Σαν οπαδος του καλου ποδοσφαιρου βλεπω οτι τον λαο του πειραια τον κοροιδευουν στα μουτρα. Πουλας 15 τον μητρογκολ,6 τον βαις και περνεις 27 απο το CL. Kαι μου φερνεις τον 35χρονο αμπινταλ και τον αλλον απο τον καζακσταν που εσφαζαν αρνια στους αγωνες?
16:22
Ας περιμένουμε πρώτα να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και τότε θα κρίνουμε με ασφάλεια. 
16:23
panos : Me to oneiro olon ton gavron ton roni ti tha ginei ?
16:23
Μάλλον θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός. Χαχα
16:23
Nikos : Γεια σου σταυρο. Με τον καμπελ δεν υπαρχουν πια πιθανοτητες η ετοιμαζει κατι ο προεδρος?
16:25
Το θέμα Κάμπελ παραμένει ανοικτό, αλλά μιλάμε πλέον για χαραμάδα κι όχι για παράθυρο. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το τοπίο. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε την τελική έκβαση. 
16:25
ΓΙΩΡΓΟΣ 7 : Ο ΚΑΣΑΜΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ? ΜΕ ΦΟΡ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
16:26
Ο Κασάμι για να στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ, ίσως και λίγο μπαλακίστικα είναι μεταξύ 8αρίου και 10αρίου. Παίζει και ως κεντρικός, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.
16:26
Chris7 : Με μανιατη τι γινεται...εχει δείξει ενδιαφέρον και η σαλκε απο οτι ξέρω εδω στις εφημερίδες της Γερμανίας...ο μανωλας θα φύγει;;;
16:27
Αν υπάρχει ενδιαφέρουσα πρόταση θα την συζητήσουν στην ΠΑΕ για τον Μανιάτη. Για τον Μανωλά το πιθανότερο είναι, με τόσο έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό, να αποχωρήσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
16:27
Elio : Καλησπέρα!Για Νάτχο?
16:28
Ο Νάτχο είναι μια περίπτωση που μπορεί να παίξει για τον Ολυμπιακό. Τον θέλουν πολλοί και πολύ για ευνόητους λόγους, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο...
16:28
γιαννης : καλησπερα..με παπαζογλου,μπονγκ,τορες,πελε τι γινετε??
16:28

16:29
Είναι για να φεύγουν. Του Παπάζογλου έχει λήξει και το συμβόλαιο άλλωστε...
16:29
Leo7 : Καλησπέρα. Bλέπεις φέτος τη συμμετοχή Διαμαντάκου, τουλάχιστον στον πάγκο στο πρωτάθλημα;
16:29
Δε νομίζω ότι θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ. Μάλλον θα ξαναπάει δανεικός. 
16:30
Χάρης : Τελικά ο Χολέμπας θα φύγει? Για μένα λάθος της διοίκησης να διώξει το ελλήνικο κορμό αμα θέλει η ομάδα να πάει μπροστά στην ευρώπη
16:30
Όταν ένας παίκτης έχει διάθεση να φύγει και φέρει την ανάλογη πρόταση, δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι. 
16:31
orange_iguana : Γειά σου Σταύρο! Μερικές ερωτήσεις: 1)Ο Λεάντρο δεν κάνει για το ρόστερ; Ούτε ο Καραγκούνης; Με παραξένεψε η απουσία τους απ'την προετοιμασία. 2)Ο Μανιάτης θα μεταφερθεί στα αμυντικά χαφ που διέπρεψε στο Μουντιάλ ή θα παραμείνει "8άρι" στον Ολυμπιακό; 3)Έχεις δει τον Ντουρμάζ; Έχεις άποψη; 4)Χολέμπας, Μανωλάς φεύγουν ή μένουν; Τι είναι πιο πιθανό; Ευχαριστώ και ξέρω ότι είναι πολλά!!
16:32
1. Προφανώς για να μην τους επιλέξει ο Μίτσελ κάτι περισσότερο ξέρει. 2. Ο Μανιάτης θα συνεχίσει να παίζει μεταξύ 6 και 8 στον Ολυμπιακό. 3. Γνωρίζω τον Ντουρμάζ μέσα από κάποια παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει. Μου αρέσει, καθώς είναι γρήγορος με εξαιρετική τακτική και καλή αίσθηση του χώρου. 4. Έχω απαντήσει προηγουμένως. Κι εγώ ευχαριστώ. 
16:33
gynal7 : Θεωρείς ότι θα υπάρξει θέμα Νάτχο κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού? η απόκτηση αμπινταλ θα χρησιμοποιηθεί και σαν μοχλός πίεσης προς Ζινιάκ?
16:33
Είναι πιθανό να προκύψει θέμα Νάτχο. Είναι σαφές ότι ο Ζινιάκ θα... μάθει ότι έρχεται ο Αμπιντάλ, αλλά δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός του αλλάξει τη διάθεση...
16:33
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑΥΡΟ. Ο ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ; ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΟΙΟΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;
16:34
Ο Γιαταμπαρέ θα πάει για προετοιμασία στην Αυστρία και βλέπουμε. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, όλα είναι πιθανά!
16:35
savvas : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΣΑΜΙ....Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 8ΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΥ ΦΟΥΣΤΕΡ...ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ 8ΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???
16:35
Γιατί είναι παίκτης με πολλά προσόντα και σε εξαιρετική ηλικία. Υπάρχει η προσδοκία ότι θα... απογειωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια, 
16:36
Δημητρης : Κατι ασχετο εισαι απο τους λιγους καλους δημοσιογραφους του οσφπ που δεν πουλαν κουτοχορτο. Μην πας και εσυ με τους αλλους δυστηχως λιγοι αντικειμενικοι εχουν μεινει
16:36
Ευχαριστώ!
16:36
παναγιωτης : δεξι μπακ παραμενει ο σαλινο??
16:36
Ναι, με εναλλακτική τον Ελαμπντελαουί. 
16:37
gynal7 : ένας τεράστιος βραχνας πιστευω είναι οι απανταχού δανεικοί, μέχρι και ο Πίνο έχει συμβόλαιο με τον ΟΛυμπιακό, αποψή σου?
16:37
Δεν νομίζω ότι είναι βραχνάς για τον Ολυμπιακός. Μάλλον είναι βραχνάς για τους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού. 
16:37
Στεφανος7 : καλησπερα σταυρο. ο μαζουακου εχει ερθει στην ελλαδα
16:38
Καλώς τον!
16:38
ΓΙΩΡΓΟΣ 7 : εγω πιστευω ότι ο πουλιδο δεν είναι για φορ. ισως να είναι καλητερα σαν εξτρεμ αφου είναι και διαολακι με την μπαλα. θελουμε άλλο στυλ φορ όπως ο ζινιακ ο πελε κτλπ
16:39
Όντως είναι διαολάκι. Θυμίζει λίγο τον Μιραλάς χωρίς διάθεση υπερβολής. Νομίζω ότι είναι καλύτερος για την επίθεση, καθώς είναι πολύ κινητικός και μπερδεύει τους αντίπαλους στόπερ. 
16:39
γιαννης : καλησπερα σταυρο. πιστευεις οτι εκτος απο πουλιδο θα ερθει και αλλος, πρωτοκλασσατος φορ? η ο πουλιδο ερχεται για βασικος?
16:40
Ναι, θα έρθει σίγουρα ένας βασικός φορ εγνωσμένης αξίας. Αυτός είναι και ο πρώτος στόχος!
16:40
Δημητρης : Ο ντρογκπα εχει κλεισει στην γιουβε φιλε
16:40
stratos : με τον βλαχοδημο? παπαζογλου?? τι γινεται?
16:41
Για τον Βλαχοδήμο θα αποφασίσει ο Μίτσελ. Ο Τάσος Παπάζογλου μένει ελεύθερος και φεύγει, ο Θανάσης έρχεται.
16:41
gynal7 : πρίν λίγο καιρό είχες γράψει για ενδιαφέρον για δύο διεθνείς λατινοαμερικάνους , ισχύει κάτι ακόμα
16:42
Είναι κι αυτοί μέσα στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται. 
16:42
Mitsos Seli : Ο Καρεμπε ξερει ολη την Γαλλια και τον ξερουν και αυτοι. χαθηκε να φερει ενα Γαλλακι ταλεντο 17-18 χρονων απο καμια Γουαδελουπη, η αυτους θα τους παρει ολους ο Βεγκερ? Η κινηση να φερει αυτος και οι πατρωνες του Ολυμπιακου τον Αμπινταλ μονο θυμηδια προκαλει.
16:42
Όπως το πάρει κανείς...
16:42
Αλεξης : Καλησπερα Σταυρο!ξερεις τι γινεται με τον Abdisalam Ibrahim?δεν θα ειναι στη προετοιμασια?θα ειναι και του χρονου στον εργοτελη?
16:43
Είναι τραυματίας με ρήξη χιαστών και θα χρειαστώ αρκετούς μήνες για να επανέλθει. 
16:43
θανασης.κατερινη : σιγουρα 8α ερ8ει ο αμπινταλ?!
16:44
Ναι, μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
16:44
gynal7 : Θεωρείς πως το όνομα του Ζινιάκ διαρεεται στον τύπο και δουλεύουν άλλη περίπτωση ? Με τον Ισλανδό μήπως έπρεπε να επιμείνουν πιο πολύ?
16:45
Σίγουρα έχουν κοιτάξει και τον Ζινιάκ και άλλες περιπτώσεις. Για τον Φινμπόγκασον ξέφυγαν τα ποσά...
16:45
Γιωργος : γιατι ο παπαζογλου κ οχι ο Ιωαννιδης....δικο μας παιδι κ πολυ ελπιδοφορο...κατι ξερουν στην Ντορτουμντ που τον θελουν !!!
16:46
Ο Ιωαννίδης είναι ταλαντούχος και ελπιδοφόρος, αλλά όχι έτοιμος. Ο Παπάζογλου είναι έτοιμος και μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.
16:46
Γιάννης : Αν, λέμε αν, υπάρχει θέμα Ντρογκμπά, το μόνο "πρόβλημα" θα είναι το μεγάλο του συμβόλαιο. Δεν νομίζω να έχει θέμα να έρθει στην Ελλάδα ο Ιβοριανός, από την στιγμή που, όταν πήγε στην Γαλατά και μικρότερος ήταν και καλύτερο πρωτάθλημα ΔΕΝ είναι το Τουρκικό και οι φιλοδοξίες της Γαλατά είναι αντίστοιχες του Ολυμπιακού...Οπότε το πρόβλημα δεν θα είναι η Ελλάδα, αλλά τα φράγκα
16:47
Μην ξεχνάμε ότι ο Ντρογκμπά, τον οποίο οι Ιταλοί θεωρούν παίκτη της Γιουβέντους, έχει ασφαλώς κι άλλες προτάσεις στα χέρια του. 
16:47
aftoexoristos in l.i : Υπαρχει περιπτωση να παρουμε Παπασταθοπουλο, Η' θα τον παρει κι αυτον πισω η Αεκ???
16:47
Είναι δυνατόν να φύγει από τη Ντόρτμουντ για να επιστρέψει στην Ελλάδα; Το θεωρώ απίθανο!
16:47
Φιλιππος : Σταυρο υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουε με τον γκρατσιανο πελε της φεγενορντ?
16:48
Είναι ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει και μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο. 
16:48
akis : Σταυρο δεν ειναι λιγο αργος για αριστερο μπακ ο abidal που αναφερθηκες προηγουμενος????
16:48
Μπορεί να μην έχει τη φρεσκάδα και την έκρηξη των προηγούμενων χρόνων, αλλά δεν τον λες αργό. Μην ξεχνάμε ότι διαθέτει τεράστια εμπειρία. 
16:49
georgegourdos : ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΨΩΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ 7-8 ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΛΙΓΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ) ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΠΟΝΓΚ,ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ, ΒΑΪΣ) ΚΛΠ?ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ (Κ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥΛΙΔΟ), ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥΣ Κ ΕΝΑΝ ΣΤΟΠΕΡ (ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ)ΣΥΝ ΚΟΛΟΒΟ, ΣΑΜΑΡΗ, ΜΑΝΙΑΤΗ, ΣΙΟΒΑ, ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ.
16:50
Φίλε, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να έχει όσο γίνεται περισσότερους Έλληνες στο ρόστερ του. Δεν γίνεται, όμως, να προχωρήσει στην Ευρώπη μόνο με Έλληνες, είναι απίθανο. Χρειάζεται σωστή χημεία στην ομάδα, αλλά ο κορμός -συμφωνώ- πως πρέπει να είναι ελληνικός. 
16:51
Stathis : Σταύρο καλησπέρα. Θεωρώ ότι τα 3 εκατομμύρια που ζητάμε για Χολέβα είναι λίγα, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ. Ποια η άποψη σου;
16:51
Θεωρώ λογικό το ποσό των τριών εκατομμυρίων. 
16:51
Νίκος : Κατά την γνώμη μου για Χολέβας πρέπει να δοθούν πάνω από 6Μ.. Έκανε ένα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο μουντιάλ.. Κάτι έλεγαν για Βαλμπουένα.. Πιστεύεις έχουμε πιθανότητες να τον πάρουμε;
16:52
Για Βαλμπουενά δεν δίνω καμία τύχη. Για τον Χολέμπας αναφέρθηκα και νωρίτερα. 
16:52
pakis : den vlepw na yparxei diathesei apo pleyras dihkiseis gia kales metagrefes... den mporoume na diathesoume ta 15 ekatomyria tou mitroglou gia metagrafes 3 paiktes theloume....
16:52
Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα αρχές Ιουλίου...
16:53
κωστας : για να εχεις καλυτερες προοπτικες απο περυσι πρεπει να παρει 3 παικτες κλασης 1 αμυντικο χαφ 1 10αρι και ενα φορ και να μην φυγει ο βασικος κορμος συμφωνεις
16:53
Για φορ και 10άρι συμφωνώ όπως και για εξτρέμ. Η θέση του αμυντικού χαφ είναι καλυμμένη αν παραμείνει και ο Εντινγκά. 
16:54
Κωστας 7 : Συμφωνείς με την απόκτηση του Παπάζογλου??..Εγώ πιστεύω δεν είναι απαραίτητος εφόσον για 1ο φορ θα πάρουμε κάποιον για 2ο τον Πουλίδο(τον βαζω 2ο επειδή παίζει και στα άκρα) για 3ο τους Διαμαντάκο,Βέργο..και φυσικά τον Ολαιτάν..Οι Τόρες,Μπονγκ,Μαρκανο,Παπάζογλου,Πελε,Σεποβιτς θα φύγουν??..συν βέβαια τους Βαλντές,Πέρεζ,Ιμπαγάσα,Κάμπελ που δεν θα κρατήσει ο Ολυμπιακός..συμφωνώ με τον μίτσελ να έχει μικρό ρόστερ για να πάρουν ευκαιρίες οι μικροί.τι λες?
16:55
Ο Παπάζογλου μπορεί να αποδειχθεί μια χρήσιμη επιλογή έστω και για συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Για τον Ολαϊτάν θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Οι Τόρες,Μπονγκ,Μαρκανο,Παπάζογλου,Πελε,Σεποβιτς θα φύγουν και πρόθεση του Μίτσελ είναι να προωθήσει όσο γίνεται περισσότερους από τους νεαρούς. 
16:56
aftoexoristos in l.i : Ποτε αρχιζει η προετοιμασια??? Παμε στους ομιλους καθε χρονο, κι ειμαστε σχεδον παντα τελευταιοι που αρχιζουμε! Ισως ενας απ' τους λογους που σχεδον παντα δεν ξεκιναμε καλα στο τσου λου ειναι κι αυτος???
16:56
Η προετοιμασία αρχίζει αύριο...
16:56
Thodoris : Καλησπερα σε ολους. Αφου εδινε 6 για τον Ισλανδο, γιατι δεν εδωσε αλλο 1,5 (οσο κ πουληθηκε τελικα) να παρει φορ που θα του απεδιδε σιγουρα. Πιστευω πως δεν επρεπε να τα τσιγκουνεφτει κ θα απεδιδε αυτη η μεταγραγη σιγουρα. Λες κ δεν εχει παρει 15 απο μητρογλου κ δεν θα μοσχοπουλησει τωρα κ μανωλα-χολεμπα!
16:57
Δεν είμαι από εκείνους που τρελαίνονται στο όνομα Φινμπόγκασον. Νομίζω ότι με 6 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει ακόμη καλύτερο. 
16:57
takis : ksereis an exei pesei sto trapezi kapoio onoma ellhna podosfairisth?
16:58
Φορτούνης, Κονέ, Σαμαράς και Χριστοδουλόπουλος έχουν συζητηθεί, ανεξάρτητα από το ποιες πιθανότητες υπάρχουν για να έρθει κάποιος από αυτούς στην ομάδα. 
16:58
skapet : Για ποιο λόγο να πάρεις έναν παίκτη 34 χρονων με 1000+ προβλήματα υγειας/τραυματισμων; να δώσεις Μανωλά το καταλαβαίνω...αλλα να πάρεις τον Αμπινταλ...δεν συμφωνώ. Χρειάζεται να επενδύσεις σε κάτι αντίστοιχο με μέλλον...
16:58
Όλα θα φανούν στο γήπεδο. 
16:59
ellas : με τον καμπελ της σπορτιν παιζει τιποτα?
16:59
Εννοείς τον Ντιέγο Καπέλ φαντάζομαι. Έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση...
17:00
loco : ronaldinho ζουμε στο θρυλο να σε δουμε!!! θεωρω πως οι δυνατες μεταγραφες πρεπει να ειναι στο κεντρο...ολα αρχιζουν και τελειςνουν εκει..καλος ο abidal δεν λεω,μπακ ομως βρισκεις σχετικα ευκολα...ο μεσος στις μερες μας ειναι και δυσκολος και ακριβος...!!! αληθεια ποσο να κοστιζει μια ενδεχομενη μεταγραφη του ronaldinho???
17:00
Οι ετήσιες αποδοχές του Ροναλντίνιο μαζί με τους χορηγούς που τον... συνοδεύουν ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ετησίως...
17:00
Νάσος : Σταύρο καλησπέρα! Ο Αμπιντάλ έρχεται με μεταγράφη,δανεικός ή ελεύθερος γιατί δεν το έχω καταλάβει... και με πόσα χρόνια συμβόλαιο ; Ευχαριστώ
17:02
Δεν μπορεί να έρθει δανεικός παίκτης που έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Μια λογική εξέλιξη αναφέρει ότι θα λύσει τη συνεργασία του με τη Μονακό, παίρνοντας ένα ποσό και να υπογράψει στον Ολυμπιακό για 1+1 ή διετές κλειστό. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση επί του θέματος. 
17:02
george78 : Γιατί επέμενες σε προηγούμενα σχόλια για Νάτχο?
17:02
Γιατί ξέρω ότι υπήρξε και μπορεί να υπάρξει θέμα. 
17:03
Πάνος_7 : Καλησπέρα, αν γίνει μετεγγαφή βασικού φορ δεν θα μαζευτούν πολλοί επιθετικοί ; χωράνε και Παπάζογλου και Διαμαντάκος ή ο ένας θα δοθεί δανεικός ;
17:03
Ο Διαμαντάκος μάλλον θα ξαναπάει δανεικός. 
17:03
Σταθης : Εφόσον θα πάρουμε 2 εξτρέμ σίγουρα, αυτός ο Γκαζαριάν γιατί αποκτήθηκε;
17:04
Ως μια καλή εναλλακτική επιλογή. Είναι καλός παίκτης και θα το δείτε...
17:04
giannis : theoro ton ever banega ton kalitero anti-ibagaza.pia i gnwmi sou
17:04
Δεν το συζητώ. Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. 
17:05
Κωστας : Καλησπερα σταυρο! Καλως να ορισει ο αμπινταλ! Μη τρελαθουμε κιολας! Μπαρτσα και μονακο επαιζε βασικος! Ειμαι ο μονος που θεωρει οτι απο τον ολυμπιακο λειπει ενα καλο δεκαρι? Γνωριζουμε αν υπαρχει κατι στα υποψιν για το 10?
17:05
Απάντησα και προηγουμένως ότι καλό θα ήταν να έρθει κι ένα ποιοτικό δεκάρι για να καλύψει το κενό του Ιμπαγάσα. 
17:06
giwrgis7 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΒΟΝΕΝ Κ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
17:07
Και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Τοϊβόνεν είχε ακουστεί για πρώτη φορά έναν χρόνο πριν την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ. Ο Σαμαράς εκτιμώ ότι θα συνεχίσει κάπου αλλού στο εξωτερικό. 
17:07
Κωστας : Με τζιοβινκο υπαρχει κατι οντως ή ειναι παραμυθια της χαλιμας?
17:07
Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα με Τζιοβίνκο. 
17:07
γιωρος : καλησπερα...παιζει να δούμε Σιόβα στα χαφ μιας και έχουμε παίκτες για άμυνα?νομίζω τον έχουμε δει και εκεί μια φορά
17:08
Ναι, είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλειστεί. 
17:08
γιωργος : προς mitso seli:shmera irthe kai eklise o paikths pou leei...20 xronon einai to paidi
17:09
nikos mia zoi osfp : feygoun marcano holebas kai mpong?????
17:09
Από τους τρεις δεν θα μείνει σίγουρα ο Μαρκάνο. 
17:09
giorgos : Γεια σου δάσκαλε. Γιώργος απο Κύπρο
17:10
Γεια σου και σένα Γιώργο. Να είσαι καλά!
17:10
george : σταυρο, υπαρχει πιθανοτητα να ενδιαφερθει ο ολυμπιακος για σαμαρα?
17:10
Νομίζω ότι οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. 
17:11
aleksis : yparxei periptwsh na asxolithei o olympiakos me ton karagkouni??akougete kati tetoio...
17:11
Καμία!
17:11
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΡΗΤΗ : εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει υπομονη και πιστη στη διοικηση.. προσπαθουν να εκτελεσουν ενα προγραμματισμο, ναι μεν θα θελαμε να φερουμε μεγαλους παικτες εκατομμυριων αλλα λιγο περισσοτερη υπομονη δεν βλαπτει. και περυσι ειδαμε τι εγινε...αρκει να υπαρχει πιστη στην ομαδα.. τωρα οσον αφορα τα μεταγραφικα βλεπω πιστευω καλα καναμε και πηραμε τον αμπινταλ χρειαζομασταν ενα πιο σταθερο αμυντικο απ τον χολεμπας... και ενα τρελο ονειρο να φερουμε το γιαγια τουρε πισω στο θρυλοοο!!
17:12
Ο ίδιος ο Γιάγια έχει υποσχεθεί πως μια μέρα θα γυρίσει. Ελπίζω να μην είναι πολύ μακρινή...
17:12
Ντινος : Εγω παντως βλεπω λαθως σχεδιασμο... εναν μαγο να ειχαμε τζιοβανι εναν ηγετη τζολε και εναν ζετερβεγκ μιυαλο και εναν καρεμβε .. τετιους ξενους οχι μονο λαβρακια οι ονοματα που γερασαν γνωστοι. και ελληνες που σκοπος ειναι να δεινονται δανικοι. ας γινει ολυμπιακος β. για κατι τετοιο
17:13
giannis : iparxoun pithanotites na erthi o banega?an nai poses?
17:14
Υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες. Είναι μάλλον απλησίαστος. 
17:14
Ντινος : Εγω παντως λεω να φερει ξενους σε καλη ηλικια γνωστους να κανουνε την διαφορα . και ελληνες τα καλυτερα ταλεντα και να τουσ δεινοντε ευκαιριες.. κανεις δεν θελει αμπινταλ .... εκτος απο εσας τους δημοσιογραφους . Εμεις εναν ΤΖΙΟΒΑΝΙ , ΤΖΟΛΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
17:14
Κι εγώ τέτοιους θέλω!
17:14
Petros : Υπαρχει μινιμουμ Ελληνων που πρεπει να εχει η ομαδα??Γιατι αμα φυγουν Χολεβας και Μανωλας ...θα μεινουν ακομα πιο λιγοι...Με το Φετφατζιδη και τα λεφτα απο τη Τζενοα τι γινεται.?
17:15
Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής Φετφατζίδη στην παρούσα φάση. Δεν υπάρχει κάποιο μίνιμουμ Ελλήνων που θα πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ, ωστόσο, πρόθεση διοίκησης και προπονητή είναι να αξιοποιηθούν όσο γίνεται περισσότεροι...
17:17
Κάπου εδώ έφτασε η ώρα να σας αποχαιρετήσω. Ελπίζω να κάλυψα το σύνολο των ερωτήσεών σας. Θα τα πούμε και πάλι σύντομα. Ευχαριστώ για την επικοινωνία και τον ευχάριστο διάλογο. Να είστε όλοι καλά και καλό καλοκαίρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK