Αμπιντάλ: "Θα ιδρώσω τη φανέλα" (PHOTOS)

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ερίκ Αμπιντάλ υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η νέα του ομάδα τους στόχους της, ενώ υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πάντα "στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου".

Αμπιντάλ: "Θα ιδρώσω τη φανέλα" (PHOTOS)

Ο Γάλλος άσος πήρε το λόγο από τον Κριστιάν Καρεμπέ δηλώνοντας αρχικά: "Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις και να συμβάλλω από την πλευρά μου προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Μαρινάκη. Θα δώσω τα πάντα και θα ιδρώσω την φανέλα. Είμαι διπλά χαρούμενος που η UNICEF έχει στο επίκεντρό της τα παιδιά και που μετά την Μπαρτσελόνα βρίσκομαι σε μια ακόμη ομάδα που έχει αυτή την φιλανθρωπική δράση".

Κατόπιν έγινε η παρουσίαση του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος κράτησε τη φανέλα του Ολυμπιακού και τα φλας των φωτογραφικών μηχανών πήραν φωτιά, ενώ αμέσως μετά ο Κώστας Καραπαπάς έδειξε κάποια συλλεκτικά T-shirt, από την πώληση των οποίων θα ενισχυθεί σημαντικά η UNICEF.

Εν συνεχεία ακολούθησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου. Αρχικά ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε στους στόχους του με τη νέα του ομάδα: "Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια, αλλά και εδώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι και ξέρω ότι είμαστε νέα ομάδα, αλλά θέλω να συμβάλω με την εμπειρία μου. Πάντα ψάχνω τη νίκη, είμαι επαγγελματίας, μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά. Θα αποσυρθώ όταν δεν έχω όρεξη".

Αμπιντάλ: "Θα ιδρώσω τη φανέλα" (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Ερωτηθείς αν ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του όταν σήκωσε πρώτος το Champions League του 2011 και αν πιστεύει ότι θα πάρει άλλο ευρωπαϊκό, ο Ερίκ Αμπιντάλ απάντησε: "Ναι, το 2011 έζησα μια πολύ μεγάλη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που ήμουν μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας. Έγιναν και άλλα πολλά στα παρασκήνια τότε, που δεν τα είδατε εσείς. Γιατί όχι και με τη νέα μου ομάδα να ζούσα τέτοιες στιγμές".

Για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο που συνάντησε στις ΗΠΑ τόνισε: "Όπως σας είπα και πριν, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Ένας από τους λόγους που ομορφαίνει το επάγγελμά μας, είναι πολύ δίνουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να μάθω ελληνικά, αν και είναι δύσκολο. Όσο για το δεύτερο σκέλος, εξεπλάγην που συνάντησα τόσους φίλους του Ολυμπιακού και στην Αμερική. Όπου και αν πηγαίνουμε, να έχουμε αυτή την αγάπη από τον κόσμο".

Αμπιντάλ: "Θα ιδρώσω τη φανέλα" (PHOTOS)
INTIME SPORTS

Η εκδήλωση του V'Ammos άρχισε με τη συνέντευξη Τύπου για την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (13/8, 21:30) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τον αγώνα, όλα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη UNICEF, προλόγισε ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ που αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τη βασκική ομάδα όσο και στο διάσημο συμπατριώτη του.

Αμπιντάλ: "Θα ιδρώσω τη φανέλα" (PHOTOS)
INTIME SPORTS

"Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για μας. Πρώτον για τον Αμπιντάλ και δεύτερον για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν χρειάζεται εκτενή ανάλυση, διότι όλοι ξέρετε την πορεία του. Θα μοιραστούμε όμως ένα πολύ μεγάλο γεγονός, το φιλικό με την Μπιλμπάο, ενώ θέλω να σταθώ στο ότι ένας ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα παίζει στον Ολυμπιακό.

Σήμερα θέλω να δηλώσω πόσο υπερήφανοι είμαστε που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να καλωσορίσω σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού τον Αμπιντάλ. Έχει να προσφέρει όχι μόνο τη μεγάλη του αξία, αλλά και τις συμβουλές του, τα ηθικά του διδάγματα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο σύμβουλος στρατηγικής των "ερυθρολεύκων", προτού πάρει το λόγο ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Το live της παρουσίασης

16:41
Καλησπέρα σας!
16:43
Σε λίγη ώρα ξεκινάει η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Ερίκ Αμπιντάλ και του φιλικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την προσεχή Τετάρτη (13/8, 21:30).
16:45
Ο Γάλλος αμυντικός θα τεθεί ενώπιων των δημοσιογράφων, όπου θα απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ θα υπάρξουν και λεπτομέρειες σχετικά με τη φιλική μάχη με τους Βάσκους στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέφει σε ένα γνώριμο και αγαπητό περιβάλλον.
16:46
Στο V'Ammos θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε, μια προσωπικότητα όπως ο Γάλλος, με ό,τι τον συνοδεύει, έχει πολλά να πει.
16:47
Να πούμε ότι τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν όλα στην UNICEF για την ενίσχυση του έργου της.
16:53
Σε λίγα λεπτά αρχίζει η παρουσίαση, η έναρξη της οποίας ήταν για τις 17:00.
16:54
Να δούμε αν θα υπάρξει και κάποια τοποθέτηση για τις μετεγγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, αφού επίκειται ενίσχυση στην επίθεση, ενώ υπάρχουν πολλοί μνήστηρες για τον Κώστα Μανωλά.
17:01
Βρίσκεται και ο Κριστιάν Καρεμπέ στο πάνελ, όπως φυσικά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.
17:02
Αυτή την στιγμή προλογίζει το φιλικό και τον Ερίκ Αμπιντάλ ο Κώστας Καραπαπάς.
17:03
Πρώτά θα παίξει το βίντεο του OlympiacosTV για το μεγάλο φιλικό της Τετάρτης...
17:05
Γιάννης Βρέντζος: "Πιστεύουμε ότι όλοι στην Ολυμπιακή οικογένεια έχουμε πολλούς λόγους για να βρεθούμε την Τερτάρτη στο γήπεδο"
17:05
"Η Αθλέτικ είναι μια σπουδαία ομάδα, που έχει την δική της φιλοσοφία και στον πάγκο της βρίσκεται ένας άνθρωπος με σπουδαία ιστορία στον Ολυμπιακό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε".
17:07
"Πιστεύω ότι και ο Ερνέστο νιώθει υπερήφανος που μετά τον ίδιο ο Ολυμπιακός συνέχισε να μεγαλώνει. Είναι και αυτός ένας λόγος για να έρθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας".
17:07
"Οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού".
17:08
Ο Γιάννης Βρέντζος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος έχει την δική του μεγάλη ιστορία σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο.
17:08
Τώρα μιλάει ο Κριστιάν Καρεμπέ...
17:09
Καρεμπέ: "Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για μας. Πρώτον για τον Αμπιντάλ και δεύτερον για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο"
17:10
"Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν χρειάζεται εκτενή ανάλυση, διότι όλοι ξέρετε την πορεία του. Θα μοιραστούμε όμως ένα πολύ μεγάλο γηεγονός, το φιλικό με την Μπιλμπάο, ενώ θέλω να σταθώ στο ότι ένας ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα παίζει στον Ολυμπιακό".
17:11
"Το πρώτο σημαντικό θέμα είναι η UNICEF, μετά η παρουσίαση του Αμπιντάλ και η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Αμερικής".
17:12
"Μέσα από το Σικάγο, η συνεργασία μας με τη UNICEF παγκοσμιοποιείται και μαζί με τον κύριο Μαρινάκή θα συνεχίσουμε αυτό το μεγάλο έργο".
17:14
"Σήμερα θέλω να δηλώσω πόσο υπερήφανοι είμαστε που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να καλοσωρίσω σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού τον Αμπιμτάλ. Έχει να προσφέρει όχι μόνο τη μεγάλη του αξία, αλλά και τις συμβουλές του, τα ηθικά του διδάγματα".
17:16
"Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη κοινωνική δράση και μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Βρέντζο και τον κύριο Βαλβέρδε για την συμμετοχή του σε αυτό το φιλικό".
17:16
"Ερίκ, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού"
17:19
Ερίκ Αμπιντάλ: "Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις και να συμβάλλω από την πλευρά μου προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Μαρινάκη. Θα δώσω τα πάντα και θα ιδρώσω την φανέλα"
17:20
"Είμαι διπλά χαρούμενος που η UNICEF έχει στο επίκεντρό της τα παιδιά και που βρίσκομαι μετά την Μπαρτσελόνα σε μια ακόμη ομάδα που έχει αυτή την φιλανθρωπική δράση".
17:20
Τώρα γίνεται η παρουσίαση του Αμπιντάλ, κρατώντας την φανέλα του Ολυμπιακού...
17:21
Ο Κώστας Καραπαπάς δείχνει κάποια συλλεκτικά T-Shirt με το λογότυπο "Θρύλος για μια ζωή" και τα έσοδα πηγαίνουν στην UNICEF.
17:22
Πάμε τώρα στις ερωτήσεις...
17:26
Ερωτηθείς για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, ο Αμπιντάλ απάντησε: "Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια, αλλά και εδώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι και ξέρω ότι είμαστε νέα ομάδα, αλλά θέλω να συμβάλω με την εμπειρία μου. Πάντα ψάχνω τη νίκη, είμαι επαγγελματίας, μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά. Θα αποσυρθώ όταν δεν έχω όρεξη".
17:28
Για το αν είναι από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του όταν σήκωσε στο Γουέμπλεϊ πρώτος το Champions League και αν πιστεύει ότι θα πάρει και άλλο ευρωπαϊκό στην καριέρα του: "Ναι, το 2011 έζησα μια πολύ μεγάλη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που ήμουν μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας. Έγιναν και άλλα πολλά στα παρασκήνια τότε, που δεν τα είδατε εσείς. Γιατί όχι και με τη νέα μου ομάδα να ζούσα τέτοιες στιγμές".
17:31
Για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και για όλο τον κόσμο που συνάντησε στις ΗΠΑ, τόνισε: "Όπως σας είπα και πριν, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Ένας από τους λόγους που ομορφαίνει το επάγγελμά μας, είναι πολύ δίνουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να μάθω ελληνικά, αν και είναι δύσκολο. Όσο για το δεύτερο σκέλος, εξεπλάγην που συνάντησα τόσους φίλους του Ολυμπιακού και στην Αμερική. Όπου και αν πηγαίνουμε, να έχουμε αυτή την αγάπη από τον κόσμο".
17:34
Για το αν είναι πλέον λιγότερα τα εμπόδια για τις μετεγγραφές σε σχέση με το παρελθόν, ο κ. Βρέντζος απάντησε: "Σαφώς η πορεία του Ολυμπιακού, βοηθάει στο να έρχονται σημαντικοί παίκτες σαν τον Ερίκ. Προσωπικότητες σαν τον Ερίκ ή τον κ. Μίτσελ και τον Κριστιάν βοηθάνε και αποτελούν έναν ακόμη για να έρχονται μεγάλοι παίκτες στον Ολυμπιακό. Επίσης, κάποιοι παίκτες καταλαβαίνοτυν ότι έρχονται σε μια ομάδα με φιλοδοξίες, που πετυχαίνει διακρίσεις και η πορεία του εδώ αποτελεί εξασφάλιση για μια μετέπειτα πορεία στο ποδόσφαιρο. Δεν βοηθάει βέβαια η κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήγματυος και μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση".
17:34
Τελείωσε η συνέντευξη Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK