Liveblog οι εξελίξεις για Μήτρογλου

Για περισσότερες από 7 ώρες το Contra.gr σας ενημέρωνε live για τις εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Μήτρογλου. Έφτασε στο Λονδίνο ο παίκτης και την Πέμπτη περνάει τα ιατρικά. Μπείτε στο liveblog του Contra.gr και ενημερωθείτε για όλα. Διαβάστε τη συζήτηση του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Χριστοφιδέλλη, με τους αναγνώστες.

Liveblog οι εξελίξεις για Μήτρογλου
16:28
Καλησπέρα σας!
16:29
Από εδώ θα ενημερώνεστε ζωντανά για τις εξελίξεις στο θέμα της επικείμενης πώλησης του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.
16:29
Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και το Contra.gr θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ελληνα επιθετικού στον Λονδρέζικο σύλλογο.
16:34
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Βρέντζος και οι εκπρόσωποι του Κώστα Μήτρογλου βρίσκονται στο Λονδίνο και συζητούν με τη Φούλαμ, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα έχει κολλήσει κάπου, απλώς είναι πολλές οι λεπτομέρειες -και φυσικά πολλά τα λεφτά- και θα πάρει ώρα μέχρι να οριστικοποιηθεί το θέμα.
16:35
Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σκληρές, λογικό για μια τέτοια μεταγραφή, αλλά όπως όλα δείχνουν μέχρι το βράδυ θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.
16:35
Υπενθυμίζουμε πως ο Μήτρογλου έχει συμφωνήσει με τη Φούλαμ για τετραετές συμβόλαιο έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.
16:37
Διαβάστε ΕΔΩ τις ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε ομάδες του εξωτερικού.
16:39
Η αλήθεια είναι πως η επικείμενη πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ είναι πρώτο θέμα στην εγχώρια επικαιρότητα. Και όχι μόνο την αθλητική...
16:40
Ιδού η απόδειξη:



16:44
Μόλις έγινε γνωστό πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα είναι τελικά στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
16:45
Ο Ελληνας επιθετικός έφυγε από το Ρέντη εσπευσμένα και πηγαίνει να φτιάξει τα πράγματά του για να ταξιδέψει στο Λονδίνο ώστε να είναι εκεί το βράδυ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Φούλαμ.
16:48
Διαβάστε ΕΔΩ ένα κείμενο του Ηλία Αναστασιάδης του oneman.gr για τον Κώστα Μήτρογλου.
16:51
Διαβάστε ΕΔΩ την τρίωρη συζήτηση που είχε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Χριστοφιδέλλης, με τους αναγνώστες του Contra.gr.
16:55
Λοιπόν, για να συμμαζέψουμε λίγο τα πράγματα. Εχουμε και λέμε: ο Βρέντζος και οι εκπρόσωποι του Μήτρογλου είναι στο Λονδίνο και διαπραγματεύονται με τη Φούλαμ την πώληση του Ελληνα ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του ο 25χρονος φορ έφυγε από το Ρέντη και θα ταξιδέψει για το Λονδίνο για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οπερ σημαίνει πως έμεινε εκτός αποστολής του αποψινού αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
16:58
Οπως πρώτο το Contra.gr έγραψε από χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός φαίνεται να καταλήγει στον Νέλσον Βαλντές για αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση.
17:00
Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Βλάντιμιρ Βάις, τις τελευταίες ώρες ακούγεται ο 26χρονος Αργεντινός, Οσκαρ Τρέχο, αλλά από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν κάτι. Ο Τρέχο μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις περιφερειακές θέσεις της επίθεσης, έχει ιταλικό διαβατήριο και είχε ακουστεί πάλι για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν.
17:00
Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει στα μεταγραφικά, θα τη μάθετε εδώ. Τούτη τη στιγμή προτεραιότητα υπάρχει στο θέμα Μήτρογλου.
17:12
Τα διεθνή ΜΜΕ και δη τα αγγλικά αναπαράγουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφορικά με τον Κώστα Μήτρογλου, χωρίς να δίνουν κάτι καινούργιο.
17:34
Διαβάστε ΕΔΩ την ιστορία του Κώστα Μήτρογλου μέχρι την καταξίωση. Από τον Νίκο Νιόπλια, μέχρι την αναγέννηση στον Ατρόμητο και την αναγνώριση στον Ολυμπιακό του Μίτσελ.
17:42
Διαβάστε ΕΔΩ το σχόλιο του Κώστα Κεφαλογιάννη για την επικείμενη πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.
18:08
Ο Θέμης Καίσαρης γράφει στο Contra.gr για την τακτική του Ολυμπιακού στο θέμα των πωλήσεων. Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο.
18:11
Boubalex : Τελικά είναι σίγουρο για 15 εκ. ;
18:11
Arkoudos : Είναι τελικά στην αποστολή του σημερινού ματς ο Μήτρογλου ή βγήκε τελευταία στιγμή όπως αναφέρουν άλλες ιστοσελίδες;
18:11
Dimos : Ti ginetai? Telika poulietai i oxi?
18:11
Χάρης : Καλησπέρα σας. Διάβασα κάπου ότι τελικά ο Μήτρογλου δεν θα είναι στην 19αδα σήμερα με τον Ατρόμητο και ότι ενδέχεται μέσα στην μέρα να μεταβεί στην Αγγλία για να περάσει ιατρικά. Ισχύει?
18:11
Κωστας : Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει; Έχομε εξελίξεις με Βαλντέζ και Τρέχο ή Πέρεζ;;; (Από το κάτω ράφι ψωνίζει ο Θρύλος)
18:12
NIIKOS : EINAI SIGOYRO OTI THA GINEI SIMFWNIA?
18:12
τσιμι : Λογικά μέχρι το καλοκαίρι θα είναι στην φουλαμ..σε μια χάλια Φούλαμ όμως που αν πέσει λογικά θα πέσουν κ οι μετοχές του γτ είναι σε μια ομάδα Π έπεσε... Να το ξανασκεφτείΚ να φύγει το καλοκαίρι..αλλά αν την σώσει με τα γκολ του ποιος ξέρει πού μπορεί να πάει... Μεγάλο Ρίσκο Γ αυτόν φίλοι Μου!!
18:12
Mojo7 : Ο ολυμπιακος πρεπει να δωσει τον Μητρογλου . Δεν ειμαστε φυλακη .
18:12
sakis : Poios valdes re paidia einai 30 xronon den exei mellon enw o kwstas exei..meine paixtara kai fere valdes gia deytero
18:13
nikolis7 : uparxei peroptosi na kanei kapoio mpam o marinakis gia for i xtreme me megalo onoma pou na min einai apo auta pou exoun akoustei?
18:13
Bill : O Μαρινακης μας κοροιδευει. Φευγει ο μητρογλου και θελουν να παρουν τον βαλντες που στην καριερα του εχει σε 417 συμμετοχες 107 γκολ. Ο,τι πουλαει μετα δεν το αναπληρωνει με κατι αξιολογο(βλ. Μελμπεργκ,Μιραλλας)
18:13
maikmak7gate7 : ...δεν υπαρχει σωστος ...προγραμματισμος,,,ποιος 32χρονος βαλτερ και κουραφεξαλα..η ομαδα αποδυναμωνεται
18:13
Δημήτρης : Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ότι αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός αν τον είδαν οι ρεπόρτερ σας. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση αποκλεισμού από την αποστολή??
18:14
Οπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα είναι στην αποστολή του αποψινού αγώνα με τον Ατρόμητο. "Πετάει" για Λονδίνο για τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Φούλαμ.
18:50
γιαννης : χθες γραφτηκε για ριερα η λετο. Υπαρχει κατι
18:50
παυλος : ελπιζω ν βαλει ορο σ περιπτωση υποβιβασμου ν μπορει να διαπραγματευτει καποια μεταγραφη.
18:50
savvas : Oi omades gigantonontai apo tis pwlhseis tous k oxi apo tis agores tous ... makari na poulaei kathe xrono 2-3 paixtes auto shmainei oti douleueis swsta
18:50

18:50
chris7 : Το οτι πρεπει να βρουμε αντικαταστατη με δικαιωμα συμμετοχης στην Ευρωπη το χει σκεφτει κανα ξεφτερι? Ή ζειτε για να κραζετε?
18:50
Στέλιος : Παιδιά καλησπέρα σε όλους....το σημαντικότερο πράγμα είναι η ομάδα να συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρό και να προχωράει...εννοείται ότι με τόσα χρήματα και με το παικτη να λύνει το πρόβλημα της ζωής του η πώληση είναι μονόδρομος...δεν αξίζει να τα ρισκάρουμε όλα αυτά στην ουσία για ένα παιχνίδι αυτό με τη mancester un. O προπονητής έχει δείξει ότι βρίσκει λύσεις για τις απουσίες....Ξεχνάμε ότι για δεξιά στη θέση του Βαις υπάρχει Χολεμπας,Ολαϊτάν..
18:57
panPapado7´ : Μικρή η Ελλάδα για τέτοιο ταλέντο, ιδανικά θα θέλαμε όλοι οι γαύροι να συμμετέχει στο όνειρο με Μάντσεστερ και να φύγει το καλοκαίρι, αλλά σε κάθε περίπτωση παιχτούρα και πρέπει να δοκιμάσει στην Premier. All the best
18:57
Βασίλης : δυστυχώς, η διοίκηση μάς συμπεριφέρεται σαν να είμαστε οικονομολόγοι! να πουλήσουμε τώρα και όχι με ρίσκο το καλοκαίρι, να βγάλουμε 15εκ πλέον των 6 από τους ελεύθερους... προτείνω να μην ξε-πουλάμε τα αισθήματά μας! να δώσουμε στον μήτρογλου όσα και η Φούλαμ και να μείνει για πάντα σε εμάς. Λεφτά υπάρχουν! Είναι ο παίχτης που έκανε όλους τους Έλληνες φιλάθλους να βλέπουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη! Να έχουμε την πολυτέλεια να τον βλέπουμε στον πρωταθλητή!
18:57
tasos-7 : fere valdes kai miralas paketo proedre kai dwse ton kwstaki
18:58
τασος : ειναι κεφαλαιο ο μητρογλου για τον θρυλο. ειμαι υπερ της πωλησης του,το καλοκαιρι ομως κ μετα το μουντιαλ.τωρα ειναι σαν να ριχνεις λευκη πετσετα για τα ματσ με μαντσεστερ.επισης ΟΛΟΙ πλεον καταλαβαινουν ως που θελει να φτασει ο ολυμπιακος στην ευρωπη.ως εδω που ειμαστε,σαν ενα καλο φυτωριο δλδ ευρωπαϊκό.επισης πρεπει να κρατησουμε ποσοστο για την μεταπωληση του.
18:58
μορτης : μακαρι παντως να του βγει και ο ολαιταν..εμενα απ την αρχη μου αρεσε πολυ αυτο το παιχτακι....
19:08
Πριν από λίγα λεπτά η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ.
19:08

19:09
Με Μήτρογλου δεν έχουμε κάτι, δεν υπάρχει εξέλιξη. Ο παίκτης ταξιδεύει Λονδίνο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μένει να δούμε πότε θα πέσουν οι υπογραφές.
19:19
ΕΔΩ μπορείτε να ενημερώνεστε live για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.
19:19
angelo : omada pou poulaei pote den proxoraei ...girizi piso sti vasi tis na vrei kainourgia talenta gia na xanapoulisi ....vlepe agiax
19:19
Giannis442 : Ο πιο αδικημενος απο την ολη διαδικασια απο εμας τους γαβρους αλλα κ απο εσας τους δημοσιογραφους, δυο μερες τωρα ειναι με διαφορα ο ΣΑΒΙΟΛΑ... ελεος ρε μαγκες με τον Σαβιολα "ξεμενουμε" .....
19:20
kalchas : Ολοι είμαστε στενοχωρημένοι που φεύγει ο Μήτρογλου. Είναι όμως σωστή η κίνηση....Διότι τα 15 εκ. είναι πολλά και ρεκόρ φέτος για επιθετικό στην Ευρώπη. Είναι χρυσή ευκαιρία και για τον παίκτη, και για τον Ολυμπιακό αρκεί να τα επενδύσει σωστά. Να προσθέσουμε ότι θα ωφεληθεί και η Εθνική μας ενόψει Μουντιάλ. Άλλο να παίζεις εναντίον της Αρσεναλ και άλλο εναντίον του Πλατανιά. Άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες πουλάνε παίκτες. Υ.Γ: Πως είπατε κ. Βαλβέρδε...?
19:20
mits : μια χαρα ειναι ο βαλντεζ σκυλι κ παιζει για την ομαδα.δεν ειναι στυλ μητρογλου αλλα ειναι καλυτερος με τη μπαλα κ πιο μαχητικος. υστερει λιγο στο τελειωμα. αλλσ θα τον γουσταρουμε με χιλια γτ τα δινει ολα
19:55
Dr 7 : Τεράστια μεταγραφή για ένα παίχτη που ήταν "τσιγγάνος" με το Βαλβέρδε και για 3 μήνες έπαιξε καλή μπάλα και όχι ποδόσφαιρο. Αναρωτιέμαι αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η ομάδα ή η τσέπη του προέδρου. Ο πρόεδρος τα πήρε χοντρά, η ομάδα αποδυναμώθηκε... Η Μαν Γιου ελπίζω να μην πιάσει φόρμα με Μάτα
20:03
nikos : Δύσκολη περίπτωση ο Μήτρογλου σαν παίκτης,δεν άρχισε τώρα την μπάλα, παίζει χρόνια. βεβαία τα τελευταία 2 χρόνια είναι αποτελεσματικός ειδικά φέτος.όμως τα προηγούμενα ήταν λίγο πολύ 'παλτό',τώρα τελευταία άρχιζε να σκοράρει και με την εθνική αν δεν ήταν ο σάλπι δύσκολα βλέπαμε μουντιάλ. Μακάρι να συνεχίσει η φόρμα του να έχει κάποια σταθερότητα,Ρίσκο να δώσεις 15 εκατομυρια να τον πάρεις πάντως με τόσα παλιά κακά παιχνίδια στο παρελθόν.
20:23
Stranger70 : Dr 7 μόνο που ο Μάτα δεν παίζει CL ... Καλά κάνει ο πρόεδρος και πουλάει τώρα... αυτό είναι το συμφέρον της ομάδας... πουλάει την σωστή χρονική στιγμή... αυτό είναι το σύγχρονο managment...
20:26
Σύμφωνα με Αγγλους δημοσιογράφους, αύριο ο Κώστας Μήτρογλου περνάει τα ιατρικά τεστ. Όπερ σημαίνει πως υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ.
20:35

21:00
Tasmanian gavros : Αγαπητε δημητρη θεωρειτε σωστη την πωληση του μητρογλου λιγο πριν απο τα παιγνιδια με την MU ? Απο αποψης χρηματων ενταξει αλλα απο την αλλη πλευρα αποδειναμωνετε η ομαδα σωστα? μηπως τελικα δεν τον ενδιαφερει τον προεδρο το να περασει η ομαδα στους 8 αλλα μονο το χρημα λογω των νεων απαιτησαιων της UEFA?
21:00
makis : Einai teliko gia mitro ekleise?
21:00
trelos21 : ακομα δεν εφτασε αγγλια ο μητρογκολ?απο το μεσημερι ταξιδευει..κανενα νεο εχουμε?
21:52
trelos21 : ακομα δεν εφτασε αγγλια ο μητρογκολ?απο το μεσημερι ταξιδευει..κανενα νεο εχουμε?
21:52
HASOMERHS : TA 15........ EINAI......POLLA TA LEYTA..............
21:52
Akis 7 : Den ine sosto na figi Tora o mitroglou Kai gia Mia Omada poli katoteri Apo ton olympiako
22:44
dimitris : Δλδ βρε συγαυροι να μην τον εδινε τωρα? Ποτε θα τα εβρισκε αυτά τα χρήματα πάλι? τοσα πούλησε ο κ7καλης τον καστιγιο και θεωρήθηκε η καλύτερη μεταγραφή, νομιζω με μητργλου η χωρίς είναι δύσκολο να περάσεις την Μάντσεστερ
22:45
Fakis : Πρέπει να φύγουμε απο τη μυζερια , αν θελουμε να πάμε μπροστά στο ποδόσφαιρο σαν την Πορτογαλία. Μπράβο που πουλήθηκε γιατι τώρα θα έρχονται καλύτεροι ξένοι στον ολυμπιακό για σκαλοπάτι Μη βιαζόμαστε. Οι μεγάλες ομάδες κτίζονται με τα χρόνια Και μητρογλου θα βγούνε Και άλλοι
22:45
παοκι : τωρα να σας δουμε..... η ΠΑΟΚΑΡΑ ανεβαινει και εσεις χαμηλωνετε....
22:45
konstantinos : παντως αν αφησει να τον μητρογλου να φυγει πριν τελειωσει η φετινη χρονια και πριν τα παιχνιδια με την μαντσεστερ ειναι σαν να πετα λευκη πετσετα προτεινω κανεις στο γηπεδο αλλιως τον θελουμε τον ολυμπιακο
22:45
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΥΚΟΝΟ : Aporo akoma i pae mia anakoinosi mia enhmerosi kati????giati????
22:45
Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης και φωτογραφήθηκε με δύο θαυμαστές του στο αεροδρόμιο.
22:46
Ιδού η σχετική φωτό:



22:53
Το επιβεβαίωσε ο Μίτσελ για Μήτρογλου: "Δεν περίμενα να φύγει τόσο νωρίς ο Μήτρογλου. Ευχαριστούμε τον Κώστα για όσα έκανε"
23:19
Έρχεται Ελλάδα ο Βαλντές για τις τελικές συζητήσεις και υπογραφές.
23:19
Περισσότερα ΕΔΩ!
23:19
Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος του μαραθώνιο liveblog.
23:20
Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στο Λονδίνο για τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη Φούλαμ, ενώ ο Νέλσον Βαλντές έρχεται απόψε στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.
23:20
Μείνετε συντονισμένοι με το Contra.gr για να μαθαίνετε όλες τις (έγκυρες) εξελίξεις.
23:21
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας!
23:21
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK