Μίτσελ και Βαλβέρδε προσκαλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού (VIDEO)

Την Τετάρτη (13/8) ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό -από πολλές απόψεις- φιλικό απέναντι στην Μπιλμπάο στο "Καραϊσκάκης". Γι' αυτό και οι δύο προπονητές, Μίτσελ και Βαλβέρδε, καλούν τον κόσμο να δώσει το "παρών".

Μίτσελ και Βαλβέρδε προσκαλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (13/8) τη Μπιλμπάο στο "Καραϊσκάκη" σε ένα πολύ σημαντικό φιλικό για αρκετούς λόγους.

Οι προφανείς είναι ότι αρχικά αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Μπιλμπάο για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο του με τον κόσμο του. Όμως και για τη Μπιλμπάο, αυτό το δυνατό φιλικό είναι το τελευταίο ενόψει προκριματικών Champions League με Νάπολι.

Επίσης, γυρνάει ο αγαπητός στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, και σίγουρα αυτό από μόνο του είναι ακόμα ένας πόλος έλξης.

Ο πιο σημαντικός λόγος, όμως, είναι το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι γίνεται για ιερό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για τη UNICEF, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν εκεί. Γι' αυτό ακριβώς οι δύο προπονητές καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να παρευρεθεί στο γήπεδο.

Δείτε τους:

Διαβάστε ακόμη

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι

Αμπιντάλ: "Ένα φιλικό για ιερό σκοπό" (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK