"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποκτήσει και πάλι τον Κώστα Μήτρογλου, αυτή τη φορά ως δανεικό από τη Φούλαμ. Ο Φέλιξ Μάγκατ δείχνει να μην τον υπολογίζει και οι Λονδρέζοι ψάχνουν ομάδα για να καλύψει μέρος του μεγάλου συμβολαίου του.

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον παίκτη που θα σηκώσει στις πλάτες του την επίθεση της ομάδας, ωστόσο αυτός ο παίκτης δεν αποκλείεται να είναι κάποιος πολύ γνώριμος. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, που σύμφωνα με την " DailyMail" είναι πολύ πιθανό να ξαναπιάσει... λιμάνι.

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι

Η Φούλαμ που τον απέκτησε τον Ιανουάριο για περίπου 15.000.000 ευρώ, πλέον βρίσκεται στην Championship και δείχνει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα επιθετικού. Παράλληλα, ψάχνει και ομάδα να τον δανείσει ή να τον πουλήσει, προκειμένου να απαλλαχθεί από το υψηλό συμβόλαιό του (πάνω από 2.000.000 ευρώ το χρόνο).

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι
© EMPICS SPORT

Ο Μήτρογλου δεν έχει καταφέρει από τη στιγμή που μετακόμισε στην Αγγλία να δικαιώσει τους ιθύνοντες της Φούλαμ για τη μεταγραφή του. Έχει κάνει όλες κι όλες τρεις εμφανίσεις με του "Κότατζερς", μιας και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τον άφησαν για αρκετό καιρό εκτός.

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι
© EPA

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους Λονδρέζους για το δανεισμό του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, όσον αφορά το μέρος του συμβολαίου που θα πρέπει να καλύψουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ήδη στην πρώτη αγωνιστική της Championship κόντρα στην Ίπσουϊτς, ο τεχνικός της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, τον άφησε εκτός αποστολής, στέλνοντας σαφές μήνυμα...

Διαβάστε ακόμη

Αμπιντάλ: "Ένα φιλικό για ιερό σκοπό" (VIDEO)

Μίτσελ και Βαλβέρδε προσκαλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK