Ο Μήτρογλου και οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει μιλήσει ήδη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για νέο συμβόλαιο (με την αύξηση της ρήτρας στα 12 ή 15 εκατ. ευρώ) και τις προσεχείς εβδομάδες θα γίνει τελικό ραντεβού προκειμένου να μπουν οι υπογραφές. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα περί έντονου ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ για τον διεθνή επιθετικό.

Ο Μήτρογλου και οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο

Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Αρσέν Βενγκέρ να επιθυμεί την απόκτηση σέντερ φορ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τον Μήτρογλου και τον Πάτο. Η ιστοσελίδα “bleacerreport.com” προχωρώντας σε ανάλυση των δύο περιπτώσεων αναφέρουν πως η επιλογή του Έλληνα επιθετικού είναι καλύτερη από εκείνη του βραζιλιάνου για την Άρσεναλ.

"Είναι προτιμότερος από τον Πάτο"

"Έχει το χάρισμα να βρίσκεται εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει, ώστε να σκοράρει" τονίζεται στο άρθρο για τον Μήτρογλου και, μεταξύ άλλων, επισημαίνονται τα εξής: "Με τις επιδόσεις του φέτος δείχνει ότι είναι ένας εξαιρετικός φορ, που μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Δεν είναι το ίδιο στιλ με τον Ζιρού που παίζει περισσότερο για την ομάδα και έχει ταιριάξει στην Άρσεναλ, αλλά είναι προτιμότερος από τον Πάτο, που μπορεί να είναι μικρότερος σε ηλικία, αλλά η καριέρα του παρουσιάζει πτωτική πορεία μετά το εκπληκτικό του ξεκίνημα στη Μίλαν".

Ο Πραντέλι ψήφισε Μήτρογλου...

Παρεμπιπτόντως, ζητήθηκε από τον Τσέζαρε Πραντέλι να ψηφίσει τους καλύτερους παίκτες από κάθε ομάδα που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και εκείνος επέλεξε τον Κώστα Μήτρογλου. Όπως αναφέρει η “Gazzetta dello Sport” οι επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας για τους 32 καλύτερους παίκτες των ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι:

Βραζιλία (Νεϊμάρ), Ισπανία (Ινιέστα), Αργεντινή (Μέσι), Γερμανία (Μίλερ), Κολομβία (Φαλκάο), Βέλγιο (Αζάρ), Ιταλία (Μπουφόν), Αγγλία (Ρούνεϊ), ΕΛΛΑΔΑ (Μήτρογλου), Γαλλία (Ριμπερί), Ελβετία (Ινλέρ), Χιλή (Αλέξις Σάντσες), Ουρουγουάη (Σουάρες), Πορτογαλία (Ρονάλντο), Ακτή Ελεφαντοστού (Ντρογκμπά), Γκάνα (Μπόατενγκ), Αυστραλία (Κέιχιλ), Ιράν (Νεκουνάμ), Ν. Κορέα (Γουόν), Ιαπωνία (Καγκάβα), Ονδούρα (Κόστλι), Εκουαδόρ (Βαλέντσια), ΗΠΑ (Ντόνοβαν), Βοσνία (Πιάνιτς), Ολλανδία (Ρόμπεν), Κροατία (Μάντζουκιτς), Καμερούν (Ετό), Νιγηρία (Μίκελ), Αλγερία (Φεγκουλί), Ρωσία (Κερζακόφ), Μεξικό (Τσιτσαρίτο) και Κόστα Ρίκα (Ρουίζ).

Αϊντχόφεν για Σιόβα...

Κατά τα άλλα, στην Ολλανδία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για τον Δημήτρη Σιόβα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ολλανδικός σύλλογος αναζητάει έναν τέτοιου τύπου κεντρικό αμυντικό και ότι προτίθεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό ύψους 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Ατομικό ο Σαλίνο

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Λεάντρο Σαλίνο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη, δίχως όμως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης έκαναν θεραπεία και μετά τα μέσα του μήνα θα ξεκινήσουν τρέξιμο. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία και στις ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Διαβάστε ακόμη:

H Άντερλεχτ -και όχι μόνο- στο μυαλό...

Σαβιόλα: "Η Μπαρτσελόνα στην καρδιά μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK