Ο Μίτσελ άνοιξε τα χαρτιά του

Ακόμη μία ημέρα με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία. Η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς για πρώτη φορά ο Μίτσελ άνοιξε τα χαρτιά του για την ομάδα που ονειρεύεται τη νέα σεζόν.

Ο Μίτσελ άνοιξε τα χαρτιά του

Για περίπου 45 λεπτά συνομιλήσαμε με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έβγαλε ουκ ολίγες ειδήσεις. Δεν υπολόγιζε από τον περασμένο Απρίλιο τον Ράφικ Τζεμπούρ ενόψει της σεζόν που έρχεται, ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, ενώ τοποθετήθηκε, για πρώτη φορά, για τους Μπόατενγκ, Βερδού και Βλαχοδήμο και τις εξελίξεις στις υποθέσεις τους.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού προανήγγειλε αποχωρήσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας επί γερμανικού εδάφους η ομάδα θα ταξιδέψει με λιγότερους παίκτες στη σύνθεσή της, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του το 90% του ρόστερ της νέας σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό πρόγραμμα, η ομάδα γυμνάστηκε τρεις φορές, με την απογευματινή προπόνηση να έχει μόνο μπάλα. Δεύτερο οικογενειακό δίτερμα στο Ζέεφελντ, πάλι ένα γκολ σημειώθηκε, τη φορά αυτή από τον Ανδρέα Τάτο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με δεξί μονοκόμματο σουτ σε σέντρα ακριβείας του Αμπντούν από τα δεξιά, ενώ είχε δύο πολύ καλές εμπνεύσεις και ισάριθμες ωραίες κάθετες πάσες, με τους Διαμαντάκο και Χολέμπας, αντίστοιχα, να μην τις εκμεταλλεύονται.

Ο Μίτσελ έχει "τυφλή" εμπιστοσύνη στον βοηθό του, Βίκτορ, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα στις προπονήσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή παρά μόνο στις ασκήσεις που έχουν μπάλα και φυσικά στα οικογενειακά διπλά. Ο Μασάντο δοκιμάζεται μονίμως σε θέση αμυντικού χαφ και εκεί τον προορίζει ο Ισπανός τεχνικός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Το θέμα είναι αν ο Πορτογάλος μπορεί να ανταποκριθεί γιατί πλέον οι δικαιολογίες τελείωσαν.

Υπάρχει πολύς κόσμος στο κέντρο, ενώ θα αποκτηθούν δύο ακόμα παίκτες. Οπότε, αρκετοί έχουν αμφίβολο μέλλον στην ομάδα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες παραστάσεις από την προετοιμασία και τα συμπεράσματα θα συνάγονται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο καιρός είναι σχετικά καλός εδώ στο Ζέεφελντ, πολλοί τουρίστες περνούν μία βόλτα καθημερινά από το προπονητικό κέντρο για να δουν μέρος της προπόνησης, ενώ προσεχώς αναμένεται να αυξηθεί η προσέλευση των Ελλήνων ομογενών, ιδιαίτερα τα απογεύματα. Στη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης, ένας συλλέκτης αυτογράφων έψαχνε μανιωδώς τους Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Φετφατζίδη, αλλά και τους Πίνο-Πάντελιτς. Οι δύο τελευταίοι, φυσικά, δεν βρίσκονται καν στην Αυστρία. Ο Κολομβιανός προορίζεται για δανεικός και ο Σέρβος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Στο μεσημεριανό πρόγραμμα, επίσης, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και ο Ιταλός που δουλεύει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK