Οι 26 παίκτες του Ολυμπιακού που πάνε Ζέεφελντ

Αφού παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα πραγματοποίησε την Πέμπτη (9/7) την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Οι 26 παίκτες του Ολυμπιακού που πάνε Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη (9/7) από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έδωσε το "παρών" στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την πρώτη του συνάντηση - γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, συνομίλησε μαζί τους και μετά τις συστάσεις ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 18:00, οπότε βγήκαν στο γήπεδο και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Οι 26 παίκτες του Ολυμπιακού που πάνε Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Ο "Τσόρι" και ο Μπενίτες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω των εργομετρικών το πρωί Πέμπτης. Το μεσημέρι της Παρασκευής οι "ερυθρόλευκοι", καθώς και το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας που συνοδεύουν πάντα την αποστολή, "μετακομίζουν" στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η αποστολή:Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ.

Ποιοι μένουν Ελλάδα

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν σε πρώτη φάση οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Ντοσεβί, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αυστρία τη Δευτέρα (13/7), καθώς είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μέσα στον Ιούνιο. Ο Μανιάτης θα παραμείνει για κάποιες μέρες ακόμη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Γιαννούλης και Διαμαντάκος έμειναν εκτός αποστολής και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο, πιθανότατα του εξωτερικού.

Βλαχοδήμος, Χαλκιαδάκης, Tζανακάκης, Καθάριος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Πελέ, Ιμπραχίμ, Στσέποβιτς και Μπεν (παραμένει τραυματίας) δεν θα ανέβουν στο αεροπλάνο.

Από την ομάδα νέων, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους Λάτσι και Βούρο, ενώ σε αυτούς θα είχαν προστεθεί και τα ονόματα των Βέργου και Σάλιακα, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική U-19 που συμμετέχει στο Euro που διεξάγεται στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη:

Μάρκο Σίλβα: "Η νοοτροπία μου είναι να κερδίζω παντού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK