Οι εξελίξεις με τον "αλμυρό" Μπουρδίσο

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πιέρ Ισά εντείνουν τις επαφές τους σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θέλει ο Ολυμπιακός, ενώ ο Μίτσελ περιμένει τα προσεχή 24ωρα απαντήσεις από παίκτες που αγωνίζεται στην Ισπανία.

Οι εξελίξεις με τον "αλμυρό" Μπουρδίσο

Στο προσκήνιο παραμένει πάντα ο Νίκολας Μπουρδίσο, για τον οποίο από την Ιταλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός και η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχουν τον προβάδισμα, αν και τις τελευταίες ώρες φέρεται να μπήκε "σφήνα" και η Γαλατασαράι.

Ο Αργεντινός στόπερ (με ιταλικό διαβατήριο), που αποχωρεί από τη Ρόμα, έχει θέσει δύο κριτήρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρώμη. Πρώτον να συνεχίσει σε ομάδα που θα έχει βασικό ρόλο, καθώς θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας και, δεύτερον ο σύλλογος να είναι ανταγωνιστικός τοποθετώντας ψηλά τον πήχη.

Ο Μπουρδίσο είπε "όχι" στη Νόριτς και, παρά το πρέσινγκ των Πάρμα, Τζένοα και Σαμπντόρια, φαίνεται να ασχολείται πρώτα με τις εκτός Ιταλίας προτάσεις εστιάζοντας σε αυτές του Ολυμπιακού, της Μπάγερ Λεβερκούζεν, της Γαλατασαράι, της Βαλένθια και της Σαν Λορένσο. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση καθώς, πέρα από το γεγονός ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αρκετοί σύλλογοι, οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού στην περίπτωση του Μπουρδίσο εμφανίζεται η Λεβερκούζεν, αλλά τον ενδιαφέρον της Γαλατασαράι δεν περνάει απαρατήρητο, αφού στον πάγκο της βρίσκεται ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον οποίο ο Αργεντινός αμυντικός είχε συνεργαστεί στην Ίντερ.

Επαφές φέρεται να υπάρχουν τόσο με τον Ουργουανό (με επίσης ιταλικό διαβατήριο) Ντιέγκο Λουγκάνο, τον οποίο όμως θέλει να κρατήσει ο Ισπανός Πέπε Μελ στη Γουέστ Μπρόμιτς, αλλά και με τους (μη κοινοτικούς) Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς της Νις και Τζόναθαν Μενσά της Εβιάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK