Ολο και πιο κοντά στην Έβερτον ο Μιραλάς

Η Εβερτον καλύπτει τα "θέλω" του Ολυμπιακού, ο Κέβιν Μιραλάς επιθυμεί το νέο -μεγάλο- βήμα στην καριέρα του και όλα δείχνουν ότι ο Βέλγος εξτρέμ θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολο και πιο κοντά στην Έβερτον ο Μιραλάς

Πλησιάζει η ώρα που θα πάρει επίσημη μορφή το ενδιαφέρον της Εβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αναμένεται να "μετακομίσει" στην Premiership.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να κρατούν το στόμα τους κλειστό, το Contra.gr όμως είναι σε θέση να γνωρίζει πως οι "ερυθρόλευκοι" και τα "ζαχαρωτά" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τον Βέλγο εξτρέμ.

Η Εβερτον δεν έδειξε εξ αρχής διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή (8 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο το ποσό που προσφέρει είναι άκρως ελκυστικό, ειδικά τις εποχές που διανύουμε. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα πρόσφερε αρχικά 6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δείχνει θέληση να ανεβάσει την προσφορά της κοντά στο ένα εκατομμύριο, όπερ σημαίνει πως η πρόταση θα φτάσει τα 7 εκατομμύρια.

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα λεφτά είναι ικανοποιητικά, ο Μιραλάς θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και όλα οδηγούν στην πώλησή του. Οσον αφορά στους αντικαταστάτες, τα γράψαμε και νωρίτερα. Ο Βιεϊρίνια είναι ο βασικός υποψήφιος, αφού ο Ασαϊντί έκλεισε στη Λίβερπουλ. Ίσως δε έρθει ξανά στην επιφάνεια το όνομα του Μπαρμπόσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK