"Παίζει" δυνατά ο Κάρολ

Ο Ρόι Κάρολ είναι η λύση που προτιμάται στον Ολυμπιακό για τη θέση του γκολκίπερ. Πρόβλημα με Μόνχε. Το σχόλιο του Διονύση Δελλή για το 3-1 επί του Λεβαδειακού.

"Παίζει" δυνατά ο Κάρολ

Στη λύση του Ρόι Κάρολ φαίνεται ότι προσανατολίζεται ο Ολυμπιακός για τον αντικαταστάτη του Φράνκο Κοστάνσο.

Ο βορειϊρλανδός τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχει "βαρύ" βιογραφικό και αποτελεί μία εγγυημένη -και οικονομική- λύση για τη θέση του δεύτερου γκολκίπερ πίσω από τον Μέγερι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ρόι Κάρολ το Contra.gr πρώτο είχε γράψει από τις 30 Οκτωβρίου όταν τονίζαμε ότι υπάρχει εκτίμηση στο λιμάνι προς το πρόσωπό του. Ειδικά μετά το 2-2 του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Εκτός των άλλων, ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει μεγάλη πείρα, γεγονός που θα βοηθήσει το βασικό πορτιέρο του Ολυμπιακού ακόμη και στις προπονήσεις.

Στον ΟΦΗ, πάντως, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια κρούση από την πειραϊκή ΠΑΕ για την απόκτηση του Κάρολ. Όπως τονίζεται από την Κρητική ΠΑΕ, αν το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον επισημοποιηθεί, η υπόθεση θα προχωρήσει μόνο εφόσον υπάρξει συμφέρουσα πρόταση. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του βορειϊρλανδού γκολκίπερ με τον ΟΦΗ είναι κλειστό διετές και δεν περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Πρόβλημα με Μόνχε

Με τράβηγμα στον δεξιό μηρό αποχώρησε από την κυριακάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού ο Βιθέντε Μόνχε. Ο Αργεντινός εξτρέμ θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και αν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς της επόμενης Κυριακής με την Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK