Παραμένει ο Μίτσελ. Μαρινακης: "Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό"

Ο Μίτσελ παραμένει στον Ολυμπιακό και πήρε την εντολή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη να χτίσει τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό της νέας σεζόν με αυξημένο μπάτζετ. "Τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά", ζήτησε ο Μαρινάκης από τον Ισπανό.

Παραμένει ο Μίτσελ. Μαρινακης: "Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Μίτσελ και τη δουλειά που έκανε την εφετινή σεζόν και θα συνεχίσει και του χρόνου μαζί του με στόχο να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

"Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σου χτίστηκε όλα αυτό διάστημα που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Μίτσελ στη διάρκεια του ραντεβού που είχαν την Τετάρτη και πρόσθεσε: "Μ ε όσα είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω τρεις προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά!".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση μέχρι να γίνει ο τελικός του Champions League. Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει ψηλά, ακόμα και την αγορά των τεσσάρων ημιφιναλίστ!

Το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες θέλουν να ανέβουν επίπεδο και τούτο ξεκαθαρίστηκε και από τις δύο πλευρές στη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη.

Την Τρίτη (29/4) στις 12:00 το μεσημέρι ο Μίτσελ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με θέμα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μαρινάκης, ο Μίτσελ και ο Ισά

News 24/7

24MEDIA NETWORK