Ποιος είναι ο νέος γεν.διευθυντής του Ολυμπιακού

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης αποτελεί από τη Δευτέρα το νέο γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ποιος είναι ο νέος γεν.διευθυντής του Ολυμπιακού

Γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα δεν χάνει αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ειδικά την περίοδο που ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" περνούσε αρκετές ώρες στο ΣΕΦ.

Ο Αγραφιώτης ουσιαστικά αναλαμβάνει το πόστο που κατείχε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης στην ΠΑΕ, με τον τελευταίο να διατηρεί τη θέση του δ' αντιπροέδρου. Ο νέος γενικός διευθυντής των Πειραιωτών ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα με την αποστολή της ομάδας στο Βέλγιο για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πολλές συζητήσεις μαζί του το τελευταίο δεκαήμερο προτείνοντάς του να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, έχει περάσει και από άλλους οργανισμούς, ενώ είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού διευθυντή στο Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού την περίοδο που ο Γιάννης Ιωαννίδης διετέλεσε Υφυπουργός Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK